سپاه: انهدام یک تیم مسلح عملیاتی نفاق در پردیس
بنا به اعلام روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس، تیم مسلح عملیاتی نفاق در پی اقدامات ضدامنیتی در استان تهران و البرز، در شهرستان پردیس متلاشی شد.
با اقدام سربازان گمنام در سازمان اطلاعات سپاه پردیس، تیم مسلح عملیاتی نفاق در این شهرستان متلاشی شد.
بنا به اعلام روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس، تیم مسلح عملیاتی نفاق در پی اقدامات ضدامنیتی در استان تهران و البرز، در شهرستان پردیس متلاشی شد.
این گزارش می افزاید: با رصد اطلاعاتی و هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات شهرستان پردیس، تیم عملیاتی مرتبط با نفاق که ضمن شبکه سازی به حمله به بیش از ۱۰ مرکز دولتی، امنیتی و نظامی در استان های تهران و البرز اقدام کرده بودند، در شهرستان پردیس دستگیر شدند.
بر اساس این گزارش، این افراد با شبکه سازی و اقدامات ضد امنیتی، اخیرا درصدد تامین مواد اولیه جهت ساخت بمب های دست ساز جهت سوء قصد به جان شهروندان و ایجاد ناامنی بودند که با اشراف و اقدام بموقع سازمان اطلاعات شهرستان پردیس ناکام ماندند.
روابط عمومی سپاه شهرستان پردیس از هموطنان درخواست کرد تا در صورت اطلاع از فعالیت مجرمانه و انجام اقدامات ضد امنیتی، مراتب را سریعاً به شماره ۱۱۴ ستاد خبری سازمان اطلاعات سپاه اطلاع دهند.
سایبریهاکه ازترس اسراییل میگن دروغه
این رابی که با اسم کاربری من کامنت گذاشته من نیستم و از سایبری های ساندیس خور است.
این حربه ها دیگه قدیمی شده دلبندم
نمازجمعه برید یش صدیقی خدابیشترقبول کنه
واعدول لهم مااستعطتم من قوه ومن ربات الخیل بقیش چی بود هرچی بودبابای مردمودراورد
بابای مردمو یه عده نفوذی و وطن فروش و نامرد و زورگویی امریکا در آورده والا اگه همین توان موشکی نبود نه آتش بسی بود نه اینترنتی که بخوای یه حرف غیر منطقی بزنی
یه دروغ دیگه برای مردم کشی
باشه آلبانی تبار منافق حالا اشکاتو پاک کن