پوتین: تضمین می‌دهم به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهیم کرد

رئیس جمهور روسیه، گفت: آماده است کتباً تضمین دهد که روسیه به یک کشور اروپایی دیگر حمله نخواهد کرد. او ادعاها مبنی بر اینکه مسکو قصد حمله به یک کشور دیگر را دارد، «دروغ» و «کاملاً بی‌معنی» خواند.

پوتین: تضمین می‌دهم به هیچ کشور اروپایی دیگری حمله نخواهیم کرد

پوتین که در اجلاس سازمان پیمان امنیت جمعی یا (CSTO) در بیشکک، پایتخت قرقیزستان حضور دارد ادعاها مبنی بر اینکه مسکو قصد حمله به کشورهای اروپایی را دارد مسخره خواند. پیمان بیشکک یک اتحاد نظامی به رهبری روسیه است که شامل برخی از جمهوری‌های شوروی سابق می‌شود.

رئیس جمهور روسیه به خبرنگاران گفت: «حقیقت این است که ما هرگز قصد انجام این کار را نداشتیم. اما اگر آنها می‌خواهند این را از ما بشنوند، خب، ما آن را مستند خواهیم کرد. شکی نیست.»

کشورهای اروپایی در مورد اظهارات پوتین تردید دارند و او را متهم می‌کنند پیش از جنگ اوکراین بارها گفته بود قصد حمله به این کشور را ندارد.

پوتین در پاسخ به سوالاتی در مورد تلاش‌ها برای پایان دادن به جنگ در اوکراین، نسبت به پیش‌نویس طرح صلح مورد حمایت ایالات متحده ابراز خوش‌بینی کرد و گفت که این می‌تواند به عنوان «مبنای توافق‌های آینده» باشد. او گفت: «نیروهای اوکراینی باید از سرزمین‌هایی که در حال حاضر در اختیار دارند عقب‌نشینی کنند – در این صورت جنگ متوقف خواهد شد. اگر آنها عقب‌نشینی نکنند، ما این کار را از طریق نظامی انجام خواهیم داد.»

منبع: همشهری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • امیر

    روس ها در طول تاریخ قابل اعتماد نبودند، اروپا و آمریکا این را خوب می فهمند ولی حاکمان ما نه