چشم‌چرانی نخست‌وزیر مجارستان در کاخ سفید/ کارولین را بدهید ببرم!

در گزارشی از دیدار اخیر دونالد ترامپ و ویکتور اوربان، نخست‌وزیر مجارستان، گفته شده که اوربان در جریان مراسم رفتار گرم و شوخ‌طبعانه‌ای با کارولین لویت، سخنگوی رسانه‌ای ترامپ، داشته است.

چشم‌چرانی نخست‌وزیر مجارستان در کاخ سفید/ کارولین را بدهید ببرم!

 منابع نزدیک به تیم ترامپ گفته‌اند که اوربان آشکارا از او خوشش آمده و حتی با شوخی پیشنهاد کرده لویت در مجارستان برای او کار کند. 

ترامپ نیز در پاسخ خندیده و گفته است: «کارولین، نخست‌وزیر می‌خواهد تو را با خودش ببرد، اما لطفاً ما را ترک نکن!» این گفت‌وگو که در جمع رسانه‌ای ثبت شد، بازتاب گسترده‌ای در مطبوعات آمریکایی و اروپایی داشت.

ناظران سیاسی می‌گویند این صحنه بیشتر از یک شوخی ساده بود و نشانه‌ای از تمایل اوربان برای نزدیک‌تر شدن به ترامپ و حفظ رابطه‌ای گرم با او در آستانه بازگشت احتمالی ترامپ به قدرت است.

 

منبع: دیروزبان
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    😐😕🤦 🤣🤣🤣به قول برره خدایا توبه

  • ناشناس

    نشانه تمایل اوربان برای نزدیک‌تر شدن به ترامپ و حفظ رابطه‌ای گرم با او در آستانه بازگشت احتمالی ترامپ به قدرت است؟
    در آستانه بازگشت احتمالی ترامپ به قدرت؟
    منظورت چیه؟