رییس تشکیلات خودگردان فلسطین: آماده همکاری با ترامپ و سعودی‌ها برای اجرای طرح صلح هستیم

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین، در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل اعلام کرد که فلسطینی‌ها آماده همکاری با آمریکا، عربستان سعودی، فرانسه، سازمان ملل و دیگر شرکا برای اجرای طرح صلح هستند.

رییس تشکیلات خودگردان فلسطین: آماده همکاری با ترامپ و سعودی‌ها برای اجرای طرح صلح هستیم

محمود عباس تاکید کرد که این همکاری باید به «صلحی عادلانه و همکاری منطقه‌ای» منجر شود.

او با تاکید بر اینکه دولت او برای اداره غزه آمادگی دارد، گفت: «اعلام می‌کنیم که آماده‌ایم با دونالد ترامپ، رییس‌جمهور ایالات متحده، پادشاهی عربستان سعودی، فرانسه، سازمان ملل و همه شرکا برای اجرای طرح صلح همکاری کنیم ... به گونه‌ای که به سوی صلحی عادلانه و همکاری منطقه‌ای منجر شود.»

این اظهارات پس از آن مطرح شد که مجمع عمومی سازمان ملل با ۱۹۳ عضو، اوایل ماه جاری میلادی، با اکثریت قاطع از یک بیانیه هفت‌صفحه‌ای حمایت کرد. این بیانیه بر پیشبرد راه‌حل دوکشوری برای اسرائیل و فلسطین و پایان دادن به جنگ غزه میان اسرائیل و نیروهای حماس تاکید دارد.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • ناشناس

    خاک بر سرت ، هنوز امیدواری به کسانیکه تخم حرام اسرائیل رو در کشورتون کاشت
    و بلا به جان خاورمیانه کرد

  • ناشناس

    دمت گرم .همه کشورها مسولینشون رفتند وقدمی برا کشورشون برداشتند غیر از مسولین وطن فروش بی غیرت ما !!

نظرسنجی
باتوجه به هم‌زمانی حضور مسعود پزشکیان و دونالد ترامپ در نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، با دیدار رؤسای جمهور ایران و آمریکا موافق هستید؟