۳۵ تروریست در عملیات نیروهای امنیتی پاکستان کشته شدند
ساعاتی پس از حمله مرگبار به نظامیان پاکستانی در شمال غرب این کشور، ارتش پاکستان با اعلام کشته شدن ۳۵ تروریست در عملیات نیروهای امنیتی مدعی شد: شواهد قوی از مداخله اتباع افغانستانی در این حملات به دست آمده و ما اقدام کابل برای جلوگیری از تردد عناصر تروریستی را مطالبه می کنیم.

به گزارش روابط عمومی ارتش پاکستان، نیروهای امنیتی طی دو عملیات اطلاعات پایه از چهارشنبه شب گذشته تا صبح امروز دست کم ۳۵ تروریست وابسته به گروه تحریک طالبان پاکستان را به هلاکت رسانند.
در بیانیه ارتش پاکستان آمده است: طی آخرین درگیری با عناصر تروریستی در منطقه وزیرستان جنوبی، ۱۲ نفر از نیروهای ارتش جان خود را از دست دادند.
ارتش پاکستان در ادامه مدعی حمایت سرویس های جاسوسی هند از عناصر تروریستی به ویژه در نوار مشترک پاکستان با افغانستان است.
در ادامه این بیانیه آمده است: پاکستان شواهد و اطلاعات دقیقی از دخالت فیزیکی اتباع افغانستانی در حملات اخیر و استفاده قلمروی افغانستان توسط تروریست ها برای حمله به پاکستان به دست آورده است.
ارتش پاکستان با ابراز نگرانی جدی از تداوم روند حملات به این کشور از خاک افغانستان، خطاب به حکومت سرپرست این کشور گفت: ما از کابل مطالبه می کنیم که به مسئولیتهای خود عمل کرده و اجازه استفاده از خاک افغانستان را برای فعالیتهای تروریستی علیه پاکستان ندهد.