ارتش یمن: با موشک و پهپاد به ۴ هدف مهم رژیم اسرائیل حمله کردیم
سخنگوی نیروهای مسلح یمن لحظاتی پیش بیانیه مهمی را درباره عملیات جدید علیه رژیم صهیونیستی اعلام کرد.

در یک عملیات نظامی منحصر به فرد، یک هدف حساس و مهم رژیم صهیونیستی را در منطقه اشغالی بئرالسبع با موشک فراصوت از نوع فلسطین 2 هدف قرار دادیم.
یگان پهپادی نیز طی سه عملیات نظامی، سه هدف مهم و حساس رژیم صهیونیستی را در مناطق ام الرشراش(ایلات)، عسقلان و الخضیره در جنوب حیفای اشغالی مورد حمله قرار داد.
همزمان، ارتش اسرائیل شامگاه جمعه اعلام کرد یک موشک که توسط شبهنظامیان حوثی از یمن بهسوی اسرائیل شلیک شده بود را رهگیری کرده است.
به گفته منابع نظامی اسرائیلی، همزمان با رصد شدن این حمله موشکی از یمن، آژیرهای خطر در شماری از مناطق داخل اسرائیل به صدا درآمد.
روزنامه «یدیعوت آحرونوت» نیز گزارش داد که آژیرهای هشدار در مناطقی از جمله نقب در جنوب اسرائیل و بحر المیت (دریای مرده) در شرق آن، به صدا درآمد.
دمت گرم عبدالملک حوثی الحق که انسان تر ازت نیست ادامه بده مرد
فردا که یمن با ده ها فروند بمباران شد ، آه و واویلا سر ندهید
فدای غیرت ومعرفت عبداملک حوثی الماس عرب
قربونش بری .چهار صباح دیگه مثل بشار اسد میلیاردها دلار از درامد کشور رو بهش میدن و اونهم یه روز دم صبخ برمیداره میره که میره .فقر و فلاکت و خودکشی طلاق و هزاران بلای طبیعی و غیر طبیعی شاخصش رو ببینید در ایران اونوقت مزه بپرونید .