وزیر دفاع عربستان امروز با ترامپ به صورت محرمانه دیدار کرد/ کاهش تنش با ایران از جمله محور‌های گفت‌و‌گو‌ها در کاخ سفید بود/ ادعای اکسیوس: وزیر دفاع سعودی پس از دیدار با ترامپ با یک مقام ایرانی تماس گرفت

وزیر دفاع عربستان امروز در سفری محرمانه به کاخ سفید با ترامپ دیدار کرد تا درباره ایران، مذاکرات صلح/توافق غزه و احتمال عادی‌سازی روابط با اسرائیل، پیش از سفر هفته آینده «بی‌بی» (نتانیاهو) گفتگو کند.

وزیر دفاع عربستان امروز با ترامپ به صورت محرمانه دیدار کرد/ کاهش تنش با ایران از جمله محور‌های گفت‌و‌گو‌ها در کاخ سفید بود/ ادعای اکسیوس: وزیر دفاع سعودی پس از دیدار با ترامپ با یک مقام ایرانی تماس گرفت
در ادامه این مطلب آمده است: منابع متعدد به شبکه فاکس نیوز تأیید کرده‌اند که وزیر دفاع عربستان، شاهزاده خالد بن سلمان، امروز به‌طور محرمانه به کاخ سفید رفته و با مقام‌های کلیدی از جمله رئیس‌جمهور ترامپ دیدار کرده است. شاهزاده خالد – یا KBS – برادر کوچک‌تر ولیعهد عربستان، محمد بن سلمان (MBS)، است.
 
به‌گفته منابع، این دیدارها شامل گفت‌وگوهایی درباره کاهش تنش با ایران و رسیدن به میز مذاکره، پایان دادن به جنگ غزه و مذاکره برای آزادی گروگان‌های باقی‌مانده (چه زنده و چه کشته‌شده) و حرکت به‌سوی صلح در خاورمیانه بوده است.
 
اگرچه تمرکز انحصاری بر احتمال عادی‌سازی روابط با اسرائیل وجود نداشت، اما طبق گفته منابع، گفت‌وگوهایی درباره گام‌هایی که باید برای رسیدن به این هدف برداشته شود صورت گرفت. و به‌گفته منابع متعدد: «در همه زمینه‌ها پیشرفت و خوش‌بینی وجود داشت.» عربستان سعودی همچنین در حال نهایی‌سازی یک توافق دفاعی و تجاری با ایالات متحده است.
 
هفته آینده نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو با رئیس‌جمهور ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهد کرد.
 
همچنین اکسیوس مدعی شد: وزیر دفاع عربستان پس از دیدار با ترامپ با یک مقام ایرانی تماس گرفته است.
منبع: انتخاب
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    به مقام ایرانی گفته به ابراهیم بپیوندبهترازمحمداست

  • همرزم هادی

    این همان جمله ی ترامپ است که میگوید آنها میخواهند بامن صحبت کنند هیچ اشکالی ندارداما هوشمندانه وبا درایت وقدرت

  • ناشناس

    درود بر پیمان ابراهیم

  • قاسم

    چرا دیدار مستقیم با آمریکا برای مقامات ما ممنوع است، چرا باید با واسطه گفتگو کنیم ، و آن واسطه اول منافع خودش را مطرح کند و بعد از ما بگوید ، تازه اگر هم از ما بگوید در راستای منافع خودش است.

    نظرات شما -
    • ناشناس

      بخاطرشهیدان نبایدمذاکره کنیم

    • ناشناس

      دوباره قایم شدن پشت شهیدان وچپاول از نو شروع شد !!