حسین رونقی بازداشت شد

ضمن رصدهای صورت گرفته از برخی سرشبکه‌های این دست تولیدات در فضای مجازی و پیگیری عقبه‌های فکری پشتیبان تولیدات مجازی بر هم زننده امنیت روانی مردم، شب گذشته حسین رونقی بازداشت شد.

حسین رونقی بازداشت شد

حسین رونقی که در روزهای جنگ تحمیلی صهیونیست‌ها به مردم ایران با تولید محتوای ضد ایرانی در جهت بر هم زدن امنیت روانی جامعه فعالیت می‌کرد پس از چندین روز متواری بودن شب گذشته بازداشت شد.

در روزهای اخیر و همزمان با شروع جنگ باند جنایتکار رژیم صهیونیستی علیه مردم ایران اسلامی برخی افراد و فعالان فضای مجازی باز هم نقاب از چهره برداشتند و آشکارا با تولید محتوای خلاف منافع ملی و ضد امنیت روانی افکار عمومی را تحت تاثیر قرار دادند.

در همین راستا، ضمن رصدهای صورت گرفته از برخی سرشبکه‌های این دست تولیدات در فضای مجازی و پیگیری عقبه‌های فکری پشتیبان تولیدات مجازی بر هم زننده امنیت روانی مردم، شب گذشته حسین رونقی بازداشت شد.

 

منبع: صابرین نیوز
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 21
  • بی پناه

    این هنوز ایرانه

    نظرات شما -
    • یزدی

      بتو چه ؟او به افغانی ها و خیلی‌ها شرف داره

  • شهرام .ر

    پدافند هوایی کشور رو به روز کنید ، ناوگان هوایی کشور رو با جنگنده های پیشرفته بسازید ، ارتباط سازنده با دنیا!!! برقرار کنید و از این طریق اقتصاد کشور رو از این وضعیت فلاکت بار نجات دهید صلح و آرامش رو به مردم برگردونید و مطمئن باشید که هیچ بیگانه ای نمیتونه به کشور آسیبی وارد کنه . هیچ نیازی به بگیر و ببند نیست . همه این چیزها شدنی است اگه به فکر نیازهای مردم و پیشرفت کشور باشید ، نه خواسته‌های شخصی خودتون .

  • ناشناس

    دست بردارید از این رفتاراتون

  • یزدی

    اون پهپاد ساخته؟چرا دوباره تا راحت میشین به ایرانی که حرف میزنه نمیره ریز پرنده بیاره ؟بابا برید سر اصل مطلب اگر نمیتونید بگید همین گشت محله محور از پسش برمیاد مشکل ما افغانی غیر قانونی و قانونیه نه این درجه ۷و۸ها.

  • ناشناس

    مواظبش باشید
    دیدی مثل مارمولک دست و پاش جدا میشه
    و دوباره درمیاد

  • ناشناس

    توبه گرگ، مرگ است...

  • ناشناس

    بیاییم عدالت داشته باشیم فقط جاسوسان رادستگیر کنیم نه مخالفان را

  • ناشناس

    کسی چه حق اعتراض دارد؟

  • ناشناس

    سبیل هاش را بزنید روسری سرش کنید

  • ناشناس

    امنیت روانی مردم !!!!

  • ناشناس

    بهش رونق بدین

  • ناشناس

    پروردگارا شر خائنین رو از سر وطنم باز کن

  • ناشناس

    عجب همدلی،زودد تمام شد؟؟؟

  • ناشناس

    فقط سریع مجازات. سخت برای این جاسوس

    نظرات شما -
    • ناشناس

      جاسوسها جایی هستند که فکرش را هم نمی تونی بکنی بیخ گوش …

  • ناشناس

    اگه گفتین این چندمین باره که بازداشت میشه؟

  • ناشناس

    چقدر هم روان روان می کنند .اصول فرویدی علاقه دارند

  • ناشناس

    از فرزندان دزد صدیقی چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  • ناشناس

    اینترنت که قطع بود چرا حرف مفت می زنید بگید می خواهید از مردم حساب کشی کنید بهتره که

  • امین

    لعنت به هش