وزیرخارجه عمان لغو دور ششم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا را اعلام کرد
وزیر امور خارجه عمان در بیانیهای اعلام کرد: «مذاکرات ایران و آمریکا روز یکشنبه در مسقط برگزار نخواهد شد.»

«بدر بن حمد البوسعیدی»، وزیر امور خارجه عمان شامگاه شنبه تأکید کرد: «مذاکرات ایران و آمریکا روز یکشنبه در مسقط برگزار نخواهد شد.»
او در پیام خود در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «اما دیپلماسی تنها راه برای رسیدن به صلح پایدار باقی مانده است.»
بیانیه وزیر امور خارجه عمان پس از آن منتشر میشود که «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران، در گفتوگو با «کایا کالاس» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با استناد به پیامها و اظهارات رئیسجمهور آمریکا، اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی را نتیجه حمایتهای مستقیم واشنگتن دانست و تأکید کرد که تداوم مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشیگری رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است.
وزیر امور خارجه ایران افزود: جمهوری اسلامی ایران، برای حراست از حاکمیت ملی، مردم و امنیت خود، پاسخی قاطع به تجاوزات رژیم صهیونیستی داده و در استفاده از حق مشروع خود برای اقدام متقابل مصمم است.
خیلی
ممنون
برادر
زحمتت رو کشیدی
ولی شیاطین آمریکایی انگلیسی
اهل مذاکره نیستند