جدیدترین آمار مجروحان حمله تروریستی رژیم صهیونیستی؛ ۹۵ مصدوم در ۱۲ استان
سخنگوی جمعیت هلال احمر از مصدومیت ۹۵ هموطن در ۱۲ استان در پی حمله رژیم صهیونیستی خبر داد.

مجتبی خالدی سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: در پی حمله رژیم صهیونیستی متأسفانه یکی از امدادگران ما در استان آذربایجان شرقی در حین انجام عملیات امدادی به درجه رفیع شهادت نائل شد. همچنین یکی دیگر از امدادگران در محدوده قصر شیرین مصدوم شده و هماکنون در مرکز درمانی تحت مداوا قرار دارد.
وی ادامه داد: عملیات امداد و نجات در ۱۲ استان کشور ادامه دارد و در جریان حادثه بامداد امروز ۹۵ نفر از هموطنان مصدوم شدند که به مراکز درمانی منتقل شدهاند و ۲۶ نفر دیگر نیز توسط همکاران ما در محل حادثه بهصورت سرپایی درمان شدند.
مجموعاً ۱۴۰ تیم عملیاتی جمعیت هلال احمر در این فعالیت شرکت داشتند و ۶۷۰ نفر از داوطلبان و نیروهای تخصصی جمعیت در این عملیات مشارکت داشتند.
در این عملیات، 10 تیم تخصصی جستوجو و نجات و 15 تیم واکنش سریع با 93 دستگاه آمبولانس و 36 خودروی نجات تخصصی بهکار گرفته شدند. همچنین باید عرض کنم که همه 1510 مرکز عملیاتی جمعیت هلال احمر شامل پایگاهها، مراکز هدایت عملیات و بحران، تیمهای آنسِت (ONSITE)، تیمهای جستوجو و نجات فنی و نیز سیستمهای زندهیاب در سراسر کشور در حالت آمادهباش کامل هستند.