رئیس مخالفان کابینه اسرائیل: سفر وزیر خارجه ایران به قاهره و صحبت درباره همکاری یک سیگنال هشدار است

رئیس مخالفان کابینه اسرائیل با ابراز خشم از سفر وزیر خارجه ایران به قاهره، هشدار داد که دشمنی تل‌آویو با مصر، عواقب وخیمی در پی دارد.

رئیس مخالفان کابینه اسرائیل: سفر وزیر خارجه ایران به قاهره و صحبت درباره همکاری یک سیگنال هشدار است

«یائیر لاپید» رئیس مخالفان اسرائیل در توییتی نوشت که اظهارات مکرر دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر اسرائیل درباره اتهامات مالی قطر و وجود یک کارزار مداوم علیه مصر، می‌تواند توافقنامه صلح بین دو طرف را تضعیف کند.

به نقل از خبرگزاری سما، لاپید هشدار داد دلیل سفر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران به مصر، همین کارزاری است که به گفته او، کابینه نتانیاهو علیه مصر راه انداخته است؛ کارزاری که ممکن است توافق صلح بین اسرائیل و مصر را تضعیف کند.

او با اتهام‌زنی به قطر نوشت: «سفر وزیر خارجه ایران به قاهره و صحبت درباره همکاری یک سیگنال هشدار است. ماه‌هاست که دولت اسرائیل با تشویق و حمایت مالی قطر، کارزاری خصمانه علیه مصر راه اندازی کرده که توافقات صلح را تضعیف می‌کند.»

لاپید در ادامه نوشت: «این نوع رفتار عواقب دارد و خطرناک است. توافقات صلح با مصر، یک دارایی استراتژیک برای اسرائیل محسوب می‌شود و دولت آینده باید برای بهبود روابط و توقف محور ایران، سریع و مسئولانه عمل کند.»

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در جریان این سفر با مقام‌های عالی‌رتبه مصر دیدار و راجع به طیفی از موضوعات دوجانبه و مباحث منطقه‌ای گفتگو و تبادل نظر کرد.

دولت مصر با سیاست‌های کابینه نتانیاهو در جنگ علیه مردم غزه و نیز با طرح رئیس جمهور آمریکا برای کوچ اجباری مردم غزه به کشورهای دیگر از جمله مصر به شدت مخالف است.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید