زن مرموز هم از هدیه قطریها برای ترامپ انتقاد کرد
زنی که گفته می شود نفوذ زیادی بر ترامپ دارد و باعث اخراج چهره های امنیتی تندروی زیادی شده، از هدیه قطریها برای ترامپ انتقاد کرد.

لورا لومر زنی نوشته است: «من عاشق رئیسجمهور ترامپ هستم. حاضرم براش تیر بخورم. اما باید واقعیت را گفت. ما نمیتوانیم یک «هدیه» ۴۰۰ میلیون دلاری را از جهادگرایانی کت شلوارپوش قبول کنیم.»
منبع:
تابناک
چه توصیف زیبایی از جهادگران کردی
آلبانی نشین مزدور
سرکارخانم خود ترامپ یه انتحاری هستش! ظاهر قضیه در کوتاه مدت شاید کارهای ترامپ به نفع آمریکا باشه ولی در میان مدت هژمونی امریکا را به عنوان طرفدار دمکراسی و لیبرالیزم کاملا زیر سئوال میبره! امثال ترامپ و مموتی خودمون فنومنونهایی هستند که باید منبعد اجازه ندیم دوباره برگردن. چون روند کارهایی را که به تدریج داره تاثیر مثبت خودش را نشان میده مثل نخ تسبیح پاره میکنن و بعدش دوباره باید خر آورد و باقلی بار کرد. نشون به اون نشون که کارهای تدریجی که دولت اصلاحات در ایران در سیاست داخلی و به ویژه خارجی داشت پیش میبرد با آمدن رییس دولت 910 به یکباره دود شد رفت هوا.!!!
ترامپ منفعت طلب ترین و سود جو ترین رییس جمهور آمریکاست با ترفندهای غیر اخلاقی و انسانی تمام اهداف خودش رو به پیش میبره و دنیا هم فقط تماشاچی است
حاضری برای یکی دیگه تیر بخوری؟ خب اینم شد جهادگری که!!!جهادگری شما خوبه جهادگری بقیه بده؟!
پول ایران را بلوکه کردن دادن به ترامپ پدر سوخته های بی شرف