آغاز رژه روز پیروزی در مسکو

مراسم رژه «روز پیروزی» که هر ساله در ۹ می در روسیه برگزار می‌شود، امسال هم با حضور چندین تن از رهبران جهان در مسکو آغاز شد.

آغاز رژه روز پیروزی در مسکو

رژه روز پیروزی در مسکو آغاز شد، رژه‌ای که رهبران کشورهای خارجی برای مشاهده آن به روسیه آمده‌اند و یادبود پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم است.

رهبران کشورهای خارجی امروز به کاخ کرملین آمده‌اند تا از آنجا به میدان سرخ مسکو رفته و در هشتادمین سالگرد پیروزی روسیه در جنگ جهانی دوم شرکت کنند. نخستین رهبری که وارد کرملین شد، «بادرا گودنبا» و «لوئیس ایناسیو لولا دا سیلوا»، روسای جمهور آبخازیا و برزیل بودند. «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان هم به محل برگزار رژه وارد شد.

رژه نظامی «روز پیروزی» روسیه در ۹ مه ۲۰۲۵، به مناسبت هشتادمین سالگرد شکست آلمان نازی، در میدان سرخ مسکو در حال برگزاری است. این مراسم با حضور «ولادیمیر پوتین» و رهبران ۲۹ کشور، از جمله «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین، لولا دا سیلوا، رئیس‌جمهور برزیل و عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، برگزار می‌شود.

در این رژه، هزاران سرباز و تجهیزات نظامی پیشرفته، از جمله تانک‌ها و سامانه‌های موشکی، به نمایش گذاشته خواهند شد. با وجود اعلام آتش‌بس ۷۲ ساعته از سوی روسیه، نگرانی‌ها از حملات پهپادی اوکراین به مسکو وجود دارد و تدابیر امنیتی شدیدی اتخاذ شده است.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید