واکنش تند ایران به تحریم‌های آمریکا پیش از دور چهارم مذاکرات

سخنگوی وزارت امور خارجه نسبت به تبعات رفتارهای ضد و نقیض و مواضع تحریک‌آمیز آمریکا، هشدار داد.

واکنش تند ایران به تحریم‌های آمریکا پیش از دور چهارم مذاکرات

اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه تحریم‌های جدید آمریکا علیه اشخاص حقیقی و حقوقی در ایران و چند کشور دیگر به بهانه همکاری با ایران در حوزه‌های مختلف اقتصادی و تجاری را به شدت محکوم کرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به ادامه سیاست‌های خصمانه، غیرقانونی و ضد انسانی آمریکا علیه ملت ایران، تحریم‌های ظالمانه این کشور علیه ایران را ناقض اصول و قواعد بنیادین حقوق بین‌الملل، از جمله موازین حقوق بشر، دانست و تصریح کرد: تحریم‌هایی که طی چند روز گذشته به بهانه‌های گوناگون علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی و غیر ایرانی اعلام شد نشانه روشنی از اصرار سیاستگزاران آمریکایی بر قانون‌شکنی و نقض حقوق و منافع سایر کشورها و نیز تلاش آن‌ها برای اخلال در روابط دوستانه و قانونی کشورهای در حال توسعه از طریق تروریسم اقتصادی می‌باشد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین این تحریم‌ها که در راستای سیاست شکست‌خورده و مجرمانه فشار حداکثری علیه ملت بزرگ ایران طراحی شده است را گواه آشکار دیگری از رویکرد متناقض تصمیم‌گیران آمریکایی و فقدان حسن نیت و جدیت در آن‌ها برای پیشبرد مسیر دیپلماسی توصیف و تاکید کرد مسئولیت تبعات و آثار مخرب مترتب بر رفتارهای ضد و نقیض و بیانیه‌های تحریک‌آمیز مقامات آمریکا در رابطه با ایران، بر عهده طرف آمریکایی خواهد بود. 

بقائی با یادآوری سابقه طولانی آمریکا در دشمنی با مردم ایران، از جمله از طریق تحریم اقتصادی و اخلال در مسیر توسعه و پیشرفت علمی و اقتصادی و فناورانه ایران، که موجب بی‌اعتمادی و سوء ظن عمیق ایرانیان به آمریکا شده است، بر عزم ملت ایران برای ایستادگی در برابر سیاست ارعاب و فشار آمریکا و استفاده از همه ابزارها برای ادامه مسیر بالندگی عزتمندانه ایران تاکید کرد.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • بهلول

    تحریمهابی اثراست مگه نمیگفتید

  • ناشناس

    مذاکره به شکست کشانیده خواهد شد .وطرفهای مذاکره با ایران بدنبال چیزی هستند که ظاهرش مداکره است اما اهداف دیگری را دنبال میکنند .

  • ناشناس

    مذاکره از سال 1392 تاکنون شکست خوده است ادامه مذاکره اشتباه از سوی ایران بوده است.

  • مشکل ایران با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود

    مشکل ایران با آمریکا با مذاکره حل نمی‌شود

  • ناشناس

    ترامپ مورد اعتماد ما نیست و از سال 1396 تاکنون هم نبوده است. مذاکره ایران با آمریکا در عمان و رم باز هم غلط و اشتباه بوده است که مقصر اصلی پزشکیان و عراقچی بوده است.

  • تجاوز مجدد آمریکا به یمن؛ صعده در پنج نوبت بمباران شد

    تجاوز مجدد آمریکا به یمن؛ صعده در پنج نوبت بمباران شد