احمدیان: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد/ ویدئو

دبیر شورای عالی امنیت ملی در اجلاس امنیتی بریکس در برزیل گفت: در مسئله فلسطین شاهد بازتولید گفتمان خطرناکی تحت عنوان «صلح از طریق قدرت» و «دیپلماسی اجبار» هستیم. صلح واقعی ریشه در عدالت و به رسمیت شناختن حقوق مشروع دارد.

احمدیان: سلاح اتمی در دکترین دفاعی ایران هیچ جایگاهی ندارد/ ویدئو

 علی‌اکبر احمدیان در اجلاس امنیتی بریکس که در برزیل در حال برگزاری است، افزود: ایران از حقوق مسلم خود از جمله حق استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی نخواهد گذشت.

وی اضافه کرد: در مسئله فلسطین شاهد بازتولید گفتمان خطرناکی تحت عنوان «صلح از طریق قدرت» و «دیپلماسی اجبار» هستیم. صلح واقعی ریشه در عدالت و به رسمیت شناختن حقوق مشروع دارد.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: تهدید برخی کشورها علیه بریکس و اعضای آن، نشان دهنده نگرانی عمیق از پتانسیل عظیم بریکس برای ایجاد یک بلوک قدرتمند اقتصادی، سیاسی و فرهنگی است.

وی افزود: جمهوری اسلامی پیشنهاد می‌کند از ارز دیجیتال بریکس و پیام رسان بانکی اختصاصی و امن برای تجارت درون گروهی و نماد استقلال اقتصادی رونمایی شود.

احمدیان گفت: جمهوری اسلامی پیشنهاد می‌کند کمیته امنیت زنجیره تامین با تاکید بر بیمه حمل و نقل، ایجاد کریدور ضد تحریم و راه اندازی صندوق حمایت برای مقابله با تحریم خارجی تشکیل شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    دقیقا
    و غرب و کودک کش این رو خوب میدونند
    ولی مشکل شون با پیشرفت علمی ایرانه
    که برای هر تکنولوژی و محصول علمی گدایی کنیم و ندهند !

  • داود

    ایران نباید اورانیم به خارج از ایران منقل کنه به نوعی خلع سلاح هسته ای است
    مذاکرات فریبکارانه دوباره در دام آمریکاییها و غربیها می افتن جای تأسف دارد.
    خیانت یعنی همین اینا ساخته شدن برا باج دادن به دشمنان .سلاح اتمی را بساز بره

  • مهرداد سربندی

    آقای محترم. امریکا و اسراییل هم می دونند در دکترین ما جایی نداره. میگن سر کلاهک موشکاتون جا داره.