عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرفوری:
امیدواریم نتایج بررسی حادثه بندرعباس سریعتر اعلام شود/ روند مذاکرات مثبت بوده است
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: با توجه به اهمیت و حساسیت موضوع انفجار در بندرعباس، لازم است پیش از هرگونه قضاوت یا اظهارنظر قطعی، منتظر نتایج بررسیهای دقیق کارشناسی بمانیم.

سارا فلاحی در گفتوگو با خبرفوری اظهار داشت: هرگونه تحلیل یا گمانهزنی زودهنگام میتواند فضای افکار عمومی را دچار تشویش کند و روند پیگیریها را تحت تأثیر قرار دهد. نهادهای ذیربط با سرعت و دقت لازم ابعاد مختلف این حادثه را بررسی کرده و در اسرع وقت نتایج نهایی را به اطلاع مردم برسانند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: طبق اخباری که از تیم ایرانی و همچنین رسانههای آمریکایی منتشر شده، فضای مذاکرات تاکنون مثبت بوده است. هر دو طرف به دنبال دستیابی به نتیجه هستند و مذاکره برای مذاکره انجام نمیشود. ما نیز به دنبال تأمین منافع ملی خود هستیم.
فلاحی گفت: تا اینجا مقدمات کار انجام شده بود و مسائل کلی مطرح بود. اکنون با ورود به مباحث فنی، چالشهای بیشتری خواهیم داشت. میزان جدیت طرف آمریکایی در به رسمیت شناختن منافع ملت ایران نقش تعیینکنندهای خواهد داشت.
دولت توانی مدیریت و اداره کشور را ندارد
مجلس هم خودش عامل اصلی همه مشکلات مردم و کشور بوده است.
سازمان تأمین اجتماعی هر سال در سایه سکوت بی شرمانه دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس، حقوق و سایر مزایای بنده را به طور علنی و آشکار دزدی می کند.
و شکایت و اعتراض هم می کنم هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
برای شکایت به کجا مراجعه کنم قانون برای شکایت کردن وجود دارد، اما اجرا نمیشود. قانون برای اعتراض کردن وجود دارد، اما اجرا نمیشود.
وحشت صهیونیستها از پیشرفت مذاکرات در عمان
سارا خانم شما راضی هستی از مذاکرات؟ خدا خیرت بده . الهی خدا ازت راضی باشه . الهی یک در دنیا و صد در آخرت خیرش را ببینی. الهی سپید بخت بشی. الهی هرچی از خدا خواستی بهت بده. الهی یه دوقلو کاکل زری گیرت بیاد. بی زحمت این غضنفر جز به جیگر زده را هم راضی کن.
اگر این اقدام خرابکارانه باشد؛ طبیعی است که یا از طریق نفوذیها بوده یا از طریق برونسپاری به گروههای نزدیک به اسرائیل انجام شده است.
یک چیز روشن است و انفجار را نمیتوان کلاً به خباثت بیگانگان تقلیل داد. به عبارت دیگر، ضعفهای حفاظتی، اطلاعاتی، امنیتی خودمان ریشه این اتفاقات است. فراتر از ضعفهای امنیتی، برخی نارساییهای سیاسی و اجتماعی هم هست که انگیزه خیانت به کشور را تشدید میکند یا حداقل قبح این خیانت را کم و بیاثر میکند.
انفجار بندر عباس در هنگامه حساس و مهمی یعنی در روز برگزاری دور سوم مذاکرات در مسقط رخ داده و به همین علت متعاقب وقوع انفجار نگاهها به سمت اسرائیل به عنوان مظنون اصلی حادثه رفته است که از این طریق میخواهد این مذاکرات را بر هم بزند و به شکست بکشاند.
اگر واقعا خرابکاری باشد، میتواند کار موساد و با هماهنگی آمریکا باشد، اما چنان که گفته شد هدف تعطیلی مذاکرات نیست، چون اساسا چنین هدفی با این حادثه محقق نمیشود، بلکه هدف میتواند فشار عملی در خارج از میز مذاکرات برای گرفتن امتیازات بیشتر و دادن امتیازات کمتر در خود مذاکرات باشد. در این راستا به فرض صحت چنین فرضیهای، وقوع خرابکاری در بزرگترین بندر کانتینری ایران و دومین از این نوع در سطح منطقه با توجه به حجم آسیب اقتصادی که میتواند به شاهراه تجارت کشور وارد شود، واجد اهمیت و پیام خاص خود است. از این رو باز تاکید میشود اگر فرضیه وقوع خرابکاری صحت داشته باشد، میتوان انتظار داشت که در آینده نیز چنین حوادثی با اهداف پیشگفته تکرار شود که در این صورت به چالشی جدی فراروی مذاکرات تبدیل خواهد شد.