نخست وزیر سابق عراق پاسخ داد

آیا عراق در ترور سردار شهید قاسیم سلیمانی نقش داشت؟

نخست وزیر سابق عراق تاکید کرد که مقامات کشورش در قضیه ترور شهیدان سلیمانی و المهندس با نیروهای ائتلاف ضد داعش آمریکا دست نداشته اند.

آیا عراق در ترور سردار شهید قاسیم سلیمانی نقش داشت؟

دفتر رسانه ای «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر سابق عراق با صدور بیانیه ای به بررسی ابعاد ترور شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس پرداخت.

عبدالمهدی در این بیانیه اشاره کرده است:به طور قاطع دست داشتن مقامات عراق و صدور موافقتامه از سوی آنان برای ترور شهیدان سلیمانی و المهندس و همراهان آن ها را رد می کنیم.

وی افزود: آمریکایی ها بارها درخواست هایی مبنی بر صدور مجوز برای ورود نیروهای جدید به خاک عراق یا استفاده از پهپاد در مناطق حساس را مطرح کرده اند اما تمامی این درخواست ها به طور مکتوب و صریح و شفاف رد شده است.

در ادامه بیانیه توضیح داده شده است: در متن درخواست ها از مقامات عراق خواسته شده بود که تمامی قوانین محدود کننده در مقابل ائتلاف بین المللی (به اصطلاح) ضد داعش در عراق رفع شود و نیروی هوایی این ائتلاف اجازه داشته باشند در مناطق ممنوعه پرواز کنند.

همچنین تاکید شد: چند ساعت پیش از ترور دو شهید نامه ای را از فرمانده نیروهای ائتلاف بین المللی دریافت کردیم مبنی بر اینکه بایستی هماهنگی های (امنیتی) بهتری صورت گیرد.مسئولان عراقی اجازه انجام چنین اقدامی‌(ترور) را صادر نکردند بلکه برعکس معاون فرمانده اتاق عملیات مشترک نامه ای را به وایت ارسال کرد.

در نامه افزوده شد: در متن این نامه به وایت تذکر داده شد که هرگونه تغییر افزایشی در تعداد نیروهای آمریکایی نیازمند کسب موافقت دولت عراق است.نامه به طور واضح توضیح داد که حضور شدید نیروهای آمریکایی در عراق باعث تشدید بحران و پیامد های مخرب سیاسی می شود که می توان از وقوع آن جلوگیری کرد.

نامه آمریکایی ها چند ساعت پیش از ترور دریافت شد اما اینکه چه مقامی و چگونه و کجا با انجام ان موافقت کرده است، معلوم نیست!؟

لازم است تا هرچه سریع تر اطلاعات حقیقی که هرکس درباره این موضوع در اختیار دارد به مقامات قضایی ارائه شود. تهمت زنی به طرف ها و کسانی که با این موضوع هیچ ارتباطی ندارند یک امر اشتباه است.

عبور و مرور پهپادها طبق یک مقررات از پیش تعیین شده و مشخص صورت می گیرد.

براساس اسناد و مجوزهای صادر شده در ان روز مدرکی وجود ندارد که ثابت کند پرواز پهپادهای آمریکایی مهاجم در آن ساعت با مجوز مقامات عراقی انجام شده است.

موضع گیری هایی در قضایای این چنینی بسیار حساس است نباید با قصد و نیت خاص به سراغ آن ها رفت و جنجال برپا کرد.چنین موضوعاتی با منافع ملی در ارتباط است.

منبع: تسنیم

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 10
  • مری

    دراین موضوع شک نکنید هم مقام ایرانی و هم عراقی دست داشته اند ترورفخری زاده هم نشان از عناصرخاعن داخلی دربدنه کشوراست

  • کیان

    100%مقصرید محبت که از حد بگذرد نادان خیلی بد کنند آنقدر در زمان گرفتاری این بزرگوار به شما خدمت صادقانه کرد که فقط ما ملت ایران می‌دانیم و خدای شما در کردستان عراق داعش ناموس شما داشتن به بردگی جنسی میبردن نیروهای آمریکایی شما را رها کردن این قهرمان این انسان که کلمات ناتوانند از مرام و معرفتش گفت 8 ساعت مقاومت کنید آمدم شما را از این مثیبت بگویم (خفت بگویم) نجات داد نیروی مردمی را با کمترین امکانات سازماندهی کرد که تا کنون تنها نهادی هست که جلوی داعش ایستاده وطن دوستی دفاع از مظلوم که آرمان اسلام است دفاع از مظوم چه در عراق چه در سوریه و چه در یمن و فلسطین را به جهانیان آموخت آنقدر صداقت او را دوست دارم که دارم با اشک این متن را مینوسم میزبان خوبی نبودید در گذر زمان انگار خرتان از پل گذشته کم کم دارید با عربستان مذاکره میکنید همان هایی که حامی مالی و انسانی داعش بودن برادرم در جنگ با شما شهید شد مادرم که کمر خم کرده بود گفت نه اینا برادرن دینی ما هستن اون حذب بعث عراق بود که چنین کاری را کرد پس لطفا برادرانتان را ثابت کنید عوامل را شناسایی کرده چون می‌ترسیم همین داستان در سوریه یمن و فلسطین که زمزمه های شنیده می‌شود تکرار شود اردوغان بدبخت را نگو که الان بحث روزمان شده که چگونه این موش در سوراخ قائم شده بود امروز زبان در اورده و سودای کشور گشایی به ذهنش زده

    نظرات شما -
    • دانا

      کیان عزیز،من هم موافق نظر شما هستم.این عراقیها برای جدایی خوزستان از ایران عزیز به ایران حمله کردند و گفتند چون خوزستان استان عرب نشین است باید از ایران جدا شود و دروغی بیش نبود چرا که خیلی از شهدای ایران از همین عرب نشینان خوزستان عزیز است.

  • خشی

    تف برشرف نداشته همه شما .کارخودتان کردین وحالازیرش می زننین.خداخودش جبران خواهد کرد.

  • داروغه

    صد درصد

  • عباسی

    از اولش هم معلوم بود دست داشتید و الانم رفتید به سمت عربستان . ننگ بر شما که مسئولین ما شمارو دوست و برادر خطاب می کنن

  • ج

    آقای حیدرالعبادی توی توییتر عکس این مطلب را بیان کرده .و گفته که حمله جنگنده های وارده شده به خاک عراق با اجازه عراق صورت گرفته. البته که خیانتی صورت گرفته!!!

  • ممد

    این روزا هرکسی داره واسه ایران شاخ میشه واقعا اگه هیچ مسئولی نداشتیم خیلی بهتر از این مسئولای بی کفایت وترسو بود فقط بلدن دزدی کنن

  • جودکی

    هم عراق نفوذی داره هم ایران مگر عراقی ها نبودند که فرماندهان حشد الشعبی رو در اغتشاشات می کشتند نخست وزیر عراق هم سابقه درستی ندارد در هر ملتی منافق ،و خائن وجود دارد

  • منصف

    متاسفانه ما با کوفیان زمان حضرت علی (ع)در عراق کنونی مواجهیم حیله گر ومنافق از یک سو اعلام دوستی می کنند و از پشت سر بادشمن ما همکاری وسردار بزرگوار وقهرمان ملی مارابه شهادت می رسانند،تف به شرفتان بی شرفها این است رسم انسانیت که انسان بزرگی را که ناموس و شرف شمارا ازدست دشمن خونی نجات داد،اینطوری به شهادت برسانید مزدوران لعین،ننگ ونفرین بر شما،حالا این آدم مزدور عبدالمهدی که پته اش روی آب افتاده آسمان ریسمان میکند که نه ما نبوده‌ایم ننگ بر تو