رئیس جمهور آذربایجان:

کنترل ۷ روستا در قره‌باغ را به دست گرفتیم

رئیس‌جمهور آذربایجان با اعلام خبر تسلط ارتش این کشور بر هفت روستا در نزدیکی منطقه قره‌باغ، گفت این مناقشه باید هم‌اکنون حل شود زیرا یک ۳۰ سال دیگر برای صبر کردن، فرصت ندارند.

کنترل ۷ روستا در قره‌باغ را به دست گرفتیم

«الهام علی‌اف» در این باره گفت ارتش آذربایجان روز شنبه هفت روستا را از اشغال نیروهای ارمنستانی آزاد کرده است.

خبرگزاری «آسوشیتدپرس» نیز نوشت که وی در مصاحبه با شبکه «الجزیره» از تلاش‌های ادعایی گروه مینسک در سازمان همکاری‌های امنیتی اروپا برای برقراری آتش‌بس در قره‌باغ انتقاد کرد.

بر این اساس، رئیس‌جمهور آذربایجان توضیح داد: «یکی از دلایل پشت نبرد کنونی این است که میانجی‌ها بر اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل اصرار نکرده و فشاری برای آن نمی‌آورند».

علی‌اف با تاکید بر اینکه مناقشه با ارمنستان بر سر قره‌باغ باید هم‌اکنون حل شود، افزود: «ما دیگر وقت نداریم که یک ۳۰ سال دیگر نیز صبر کنیم».

وی پیشتر در صفحه توئیتر خود نوشته بود: «امروز ارتش آذربایجان، پرچم آذربایجان را در "ماداگیزه" (ماداگیس) به اهتزاز درآورد. ماداگیزه متعلق به ماست».

این در حالی است که درگیری نظامی بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه قره‌باغ کوهستانی وارد ششمین روز خود شده و دو طرف طی این مدت، یکدیگر را به آغاز درگیری متهم کرده‌اند و بر اثر این درگیری ده‌ها نفر از دو طرف کشته یا زخمی شده‌اند.

منبع: فارس

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • بنده خدا

    اگر واقع گرا باشیم و پایبند به قراردادها بین المللی و تاریخی باشیم،نه تنها قره باغ بلکه بخش عمده خاک ارمنستان ،آدربایجان و گرجستان باید به ایران الحاق یابد و حضور دولتهای جایگزین و حاکمیت انها غیرقانونی و تجاوزکارانه می باشد .چون طبق عهدنامه های ترکمنچای و گلستان ،این سرزمین ها مدت 90سال به روسیه اجاره داده شده وبایدهمانند سایر عهدنامه های بین المللی نظیر تایوان،هنگ کنگ ،ماکائو و ... باید به سرزمین اصلی بپیوندد ولی این بستگی به قدرت دیپلماسی ایران دارد که فعلا از جایگاه بین المللی در وضعیت انفعال به سر می برد. لطفا چاپ کنید تا برخی حقایق تاریخی روشن شده و سوء تفاهم های موجود بین اقوام برطرف گردد

  • رحمت الله خان بالا

    دوست گرام ...اینها دنبال این هستند اذربایجان را از ایران جدا کنند بعد شما می گید که هفت شهر قفقاز به ایران برگردند . همش زیر سر این اردوغان جاه طلب و شارلاتان .

  • ایران عزیز

    قفقاز مال ما ایرانه، مال ایران هم خواهد ماند این جوجه های تازه استقلال یافته جو گیر نشن و زیاد جوش نزنن، شیرخشک نخواستیم