بازار پکن؛ منشا شیوع کرونا/ آیا ماهی عامل انتقال کووید 19 است؟
طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین ویروس کرونا در پکن از طریق غرفه های فروش و توزیع ماهی و آبزیان بازار شین فادی به دیگر نقاط پایتخت سرایت کرده است.
مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های چین اعلام کرد بررسی ها نشان می دهد که ویروس کرونا در پکن از طریق غرفه های فروش و توزیع ماهی و آبزیان بازار شین فادی به دیگر نقاط پایتخت و همچنین شهرهای دیگر سرایت کرده است.
این مرکز اعلام کرده است که این بدان معنا نیست که ماهی ها باعث انتقال ویروس به انسان شده اند بلکه ویروس در بخش های منجمد و سرد این غرفه ها طول عمر بیشتری داشته است.
بیشتر کسانی که در روزهای اخیر در پکن به کرونا مبتلا شده اند بنوعی به بازار "شین فادی" در جنوب این شهر مرتبط هستند و اکثر آنها نیز در غرفه های فروش و توزیع محصولات دریایی منجمد فعالیت می کردند.
منبع: کانال روزنامه ایران
38
دنیا گرفتار خورد و خوراک چینی هاست !