روزنامه فرهیختگان:

حتی یک درصد از ایرانیان مقیم اروپا به فراخوان تجمع رضا پهلوی نیامدند

روزنامه فرهیختگان نوشت:آخرین بازمانده پهلوی با فقط یک «نه» آن‌هم از سوی یک سناتور آمریکایی به سرزمین تحقیر تبعید شد.

 حتی یک درصد از ایرانیان مقیم اروپا به فراخوان تجمع رضا پهلوی نیامدند

این روزنامه نوشت: روز گذشته (شنبه 25 بهمن) رضا پهلوی را به یک کنفرانس امنیتی بردند و مقابل یک سناتور دون‌پایه آمریکایی نشاندند تا تصویر بین‌المللی‌اش ترمیم شود، اما همه‌چیز برعکس شد.

کریستین امان‌پور، خبرنگار ارشد بی‌بی‌سی از لیندسی گراهام، سناتور آمریکایی پرسید آیا حاضر است حمایت رسمی خود را از رضا پهلوی اعلام کند و او را به‌عنوان گزینه مورد حمایت واشنگتن معرفی نماید، پاسخ گراهام یک کلمه بود: «نه». 

رضا پهلوی در این سکانس در موقعیتی منفعل ظاهر شد؛ گویی تمام وزن سیاسی او در گروی یک تأییدیه از سوی یک سناتور دون‌پایه خارجی است. گراهام اما برعکس پهلوی می‌داند که اقتضای اتمسفر بین‌الملل چیست. او آگاه است که کسی روی داستان‌سرایی و مظلوم‌نمایی یا خاطرات تاریخی سرمایه‌گذاری نمی‌کند. گراهام که خودش از جمله چهره‌های راست افراطی کنگره آمریکاست و مواضع تندی علیه ایران دارد، با یک کلمه به ربع‌پهلوی فهماند که درست است اشخاص در راستای دستیابی به منافع، مهمند اما این اهرم بالاخره باید حداقل توانایی‌هایی از خود نشان دهد تا قابل‌اتکا به نظر برسد. 

همزمان با حضور پهلوی در کنفرانس مونیخ، جمعیتی از طرفداران پهلوی مثل سابق شروع به عددسازی درباره جمعیت خود کردند و حتی عدد اعلامی‌شان به ۵۰۰ هزار نفر رسید که به نقل از پلیس آلمان بود. عددی که بلافاصله تکذیب شد و مشخص شد که پلیس آلمان چنین عددی اعلام نکرده است. داده‌ها اما می‌گویند مجموعاً یک درصد ایرانیان ساکن اروپا به تجمع پهلوی رفتند و ربع پهلوی قادر نبوده حتی به اندازه یک چهارم محوطه اجاره شده آدم جمع کند.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 3
  • ناشناس

    ولی تصاویر هوایی از راه پیمایی که می گویید خلاف گفته شما را نشان می دهد!

  • ناشناس

    آره جون خودتون

  • علی

    خجالتم خوب چیزیه خیلی ضایع دروغ مینویسید خیلی ضایع