راه حل محسن رضایی برای لغو تحریم ها: غنی سازی اورانیوم را به ۶۰ درصد برسانیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام از امنیت، اقتصاد و انتقال بین نسلی به عنوان چالش‌های مهم دولت آینده یاد کرد.

راه حل محسن رضایی برای لغو تحریم ها: غنی سازی اورانیوم را به ۶۰ درصد برسانیم

محسن رضایی روز شنبه در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد با اشاره به اینکه کشور اکنون با مشکلات پیچیده‌ای مواجه است، اظهار داشت: در دولت آینده بحث تحریم‌ها و تبعات آن جدی‌تر می‌شود بنابراین اقتصاد یکی از چالش‌های مهم و جدی دولت بعدی به شمار می رود.

وی همچنین با اشاره به برخی اتفاقاتی که در منطقه در حال وقوع است، افزود: امنیت نیز یکی از مسائلی است که دولت آینده باید برای تامین و ارتقا آن اهتمام جدی داشته باشد.

رضایی با اشاره به اینکه در طول چهار دهه گذشته فرصتی برای انتقال بین نسلی نداشتیم، عنوان کرد: بین نسل اول انقلاب و نسل امروز، سه نسل فاصله افتاده و امروز در زمینه انتقال بین نسلی مشکلات جدی وجود دارد.

وی تاکید کرد: باید مانند دوران دفاع مقدس، مدیریت جهادی وجود داشته باشد تا بتوانیم کشور را از گردنه سخت پیش رو عبور دهیم.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود در مورد سیاست‌های کلی که در زمینه ساماندهی اتباع خارجی اتخاذ شد، اظهار داشت: سیاست‌های کلی در مجمع تشخیص مصلحت نظام تدوین و به هر سه قوه ابلاغ شد اما متاسفانه هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.‌

گزارش دیگری حاکیست محسن رضایی همچنین در جمع خانواده‌ شهدا و ایثارگران، خیران و جهادگران مبارزه با کرونا در یزد به با اشاره به تداوم دشمنی آمریکا علیه انقلاب با تحریم و فشار اقتصادی اظهار داشت: دیپلماسی ما در این زمینه باید تقویت شده و غنی سازی را به ۶۰ درصد برسانیم چون این مساله به برداشته شدن تحریم‌ها از سوی آمریکا می‌انجامد.

دبیر تشخیص مصلت نظام بیان کرد: پیروزی انقلاب اسلامی سرآغاز عصر جدیدی در دنیا بود و با اثرات ارزشمندی که در کشور و جهان به دنبال داشت موجب شد دشمنان و بدخواهان به فکر جنگ‌افروزی و دشمنی با آن برآمده و از همان ابتدا توطئه‌های زیادی را علیه این انقلاب ایجاد کردند.

رضایی افزود: ملت ما از دفاع مقدس سربلند بود از آن درس گرفت و جنگ تحمیلی را به یک فرصت بزرگ برای تقویت و تبدیل شدن به یک قدرت نظامی مبدل کرد و همانگونه که از جنگ یک فرصت ساختیم برای قدرتمند شدن هم باید از تحریم و فشارهای اقتصادی برای تقویت تولید ملی بهره ببریم.

در این مراسم از تعدادی از خانواده معظم شهدا و ایثارگران، خیران، جهادگران و کادر درمان که در یک سال گذشته و در مبارزه با کرونا نقش آفرینی کردند تجلیل شدند.

منبع: ایرنا

66

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 39
  • قادر

    حاجی بگو بمب اتم را بسازیم و خلاص

    نظرات شما -
    • امید

      نمیتونیدوگرنهتاحالاساخته بودید

    • اسماء

      نمیتونند چون فتوای مرجعیت مبنی برحرام دانستن سلاح های کشتارجمعی

    • الن

      خانم اسماء همین مراجع ظلمی که به مردم سیستان میشه رو درست می دونن

  • صبا

    راه حل دیگر این است که رضایی ملیاردها دلار خود را از بانکهای خارجی به ایران انتقال دهد ..

  • سید

    افراد دیکتاتور و جنگ طلب که نانشان از جنگ وخون ریزی در می اید همیشه برطبل جنگ می کوبند. تو از طرف چه کسی حرف می زنی . مردم که تورا نم خواهند. چکاره هستی که این حرف رت می زنی.

  • فاطمه

    تنها اتفاقی که می افتاد دلار شصت هزار تومان میشه پرونده میرود شورای امنیت وفقط مردم بیشتر در شعب ابی طالب محاصره میشوند و امثال این آقا هیچوقت نمی توانند درد و رنج را درک کنند خدایا خودت شر این جماعت را به خودشان برگردان به حق پنچ تن

    نظرات شما -
    • اسماء

      مادرموقعیت فتح وخیبر هستیم نه شعب ابی طالب

    • OK

      پاسخ به فاطمه خانم: تحریم کشور ما با محاصره اقتصادی پیامبر اسلام (ص) ، اصحاب ، یاران و پیروانش در صدر اسلام در شعب ابیطالب اصلاً قابل مقایسه نبوده و این مقایسه از اساس اشتباه و مقایسه مع الفارق است. پیامبر (ص) و تبلیغ دین اسلام بر حق بود در صورتی که ما بر حق نیستیم و داریم ماجراجویی می کنیم! پیامبر اسلام (ص) ، اصحاب ، یاران و پیروانش کاملاً در شعب ابیطالب محاصره اقتصادی شده بودند و حضرت خدیجه (س) با ثروتش و حضرت علی (ع) با فداکاری خود کمک حال محاصره شدگان بودند ولی کشور ما در محاصره اقتصادی نیست و در دوران تحریم برخی کشورها از جمله چین ، هند ، ترکیه ، روسیه ، عراق و برخی دیگر از کشورها به خاطر منافع خود حاضر نیستند به آمریکا و کشورهای تحریم کننده ایران بپیوندند و با ایران بطور علنی یا مخفیانه روابط تجاری دارند.

    • OK

      پاسخ به اسماء: دگر اندیشی و روز را به جای شب و شب را به جای روز جا زدن و خود را به خواب زدن و مثل کبک سر خود را به زیر برف بردن و از همه جا بی خبر بودن و تحریف واقعیت کردن حد و اندازه ای دارد!

  • جمعه

    آقا محسن لطفا اندکی از اثرات مثبت که برای ایران و جهان بوجود آوردید بیان بفرمائید. بغیر از عرصه نظامی چه گام مثبتی برداشتید که تمام دنیا به شما حسادت میکنند.محسن خان کشور را با کشورهای در حال توسعه مقایسه نکن .کشور ما منابع عظیم نفت و گاز و منابع معدنی دارد. فقط نگاهی به کشورهای همسایه خلیج فارس کن.بگرد ببین فقیری پیدا میکنی؟

  • ...

    اگر 60% که هیچی 100% هم اورانیوم را بتوانید غنی سازی کنید و پروتکل الحاقی را هم متوقف کنید و از NPT هم خارج شوید تا پای میز مذاکره با آمریکا و غرب ننشینید نه تنها تحریمها تعلیق نمی شود بلکه منجر به فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت همه تحریمهای تعلیق شده شورای امنیت و در نهایت قرار گرفتن در فصل هفتم منشور ملل متحد و حمله اسرائیل و آمریکا و متحدین غربی او به تأسیسات اتمی رو زمینی ایران و تسلیم شدن ایران خواهد شد. پایتان را اندازه گلیم خود دراز کنید و ماجراجویی را تمام کنید و بیش از این هزینه به کشور تحمیل نکنید.

    نظرات شما -
    • حالا

      یعنی تا حالا نشده. خب همه مذاکره دیدیم دیگه

    • OK

      پاسخ به حالا: صرف مذاکره نمایشی مطمح نظر و مقصود نیست بلکه هدف دست کشیدن از ماجراجویی های منطقه ای و مانند یک کشور عادی رفتار کردن است. شما اصلاً در اخبار نام کشورهای پیشرفته از لحاظ صنعتی و حقوق بشری مانند سوئیس ، سوئد ، نروژ ، فنلاند ، هلند ، استرالیا ، نیوزلند و ... را می شنوید؟! کشور ما در صدر اخبار جهانی قرار دارد و روزی نیست نامش برده نشود!

  • کاربر ناشناس

    اینها خیانتکاران به ملت هستند

  • کاربر ناشناس

    با اینکارا مارو به خاک سیاه نشوندید

  • کاربر ناشناس

    پاچه خواری میکنه

  • تا

    کاسبان تحریم نون شما در غنی سازی و تفرقه در دنیاست

  • روستانشین

    وقتی مملکت دست نا اهلان بیفته و نظر اقلیت جنگ طلب بیان بشه ، این حرفها هم زده میشه و در نهایت هزینه و تاوانش را مردم زجر کشیده تحمل میکنه خدایا به دادمان برس

  • ما

    اری اهرم فشار باید قوی و راسخ و مستحکم باشد تا بتوادن وزنه فشار حد اکثری را به عقب براند با اهرم های ظعیف هم باعث شکستن یا کج شدن اهرم میشود هم باعث اتلاف توان و صرف هزینه هنگفت و بدون منفع و کارایی نگذارید کشور را در جنگ فرسایشی اقتصادی مجبور به تسلیم کنند وقت آن است اقتدار خود را به جهان نشان دهیم مرگ یه بار شیون هم یه بار

    نظرات شما -
    • الن

      دوست عزیز من نمی خوام در مرگ شما شریک باشم ، من ازادی وعدالت می خوام ، هرچند که مطمئنا جیر خور نظام هستی

    • ما

      منم نمیخواهام زندگی در زیر بار خفت و سر افکندگی و بردگی برای چشم آبی ها را با شما شریک باشم عدالت و آزادی در اسلام است یعنی تسلیم در برابر فرامین الهی و جهاد در راه خداوند زاپاتا میگه ایستاده مردن بهتر از روی دو زانو زندگی کردن است

    • الن

      دوست عزیز یعنی ژاپن ، کره ، چین ، برزیل ، نروژ ، سوئد ، آلمان و .... زیر باز خفت و خواری هستند!!!!؟؟؟؟؟ استدلال شما چیه ؟ هر روز به تعداد زباله گردها اضافه میشه و شما دنبال ایستادگی هستی ؟؟؟ شما چرا در مقابل ظلمی که ایران به مردم خودش مخصوصا سیستانی ها میکنه ایستادگی نمی کنی؟؟؟دمینگ میگوید: آنچه ما را به نابودی می کشاند افرادی هستند که برای کارهایی که ذاتا نادرست هستند متعهدانه تلاش میکنند!!!!!!!!!!!!

    • قلعه حسن خان

      آفرین آلن

    • ما

      الن شما که اسمت ایتالیایی هست چرا واسه ما ایرانیان مسلمان تایین تکلیف میکنی ژاپن و کره و برزیل و اکثر کشور های جهان دارای منابع غنی که هنوز مردمش زیر با خفت و استعمار و مستعمره پنج کشور پیروز جنگ جهانی هستن که بعد جنگ جهان را بین خودشون قسمت کرد و آلمان را هم با نظارت کاملی که روش دارن همراه کردن شما چرا کوبا ونزولا کره شمالی و... رو نمیبینی  هر کشوری که آزاد مردانش به قدرت رسیده اندر در برابر زور گویی و استعمار جهانی ایستاده اند زباله گردها هم اکثرا یا غیر ایرانی هستند یا افرادی که اعتیاد و لذت مدتی سر خوش بودن و یک عمر بد بختی کشیدن را به زندگی سالم ترجیه داده اند ومردم سیستان هم اگر خودشون خواهان کار و امنیت و قناعت باشند و کمی همت به خرج بدن وضعشان بهتر خواهد شد  و حکومت هم در حد توان و وظیفه اش تا کنون کوتاهی نکرده است بعدم ما مسلمان شیعه و با کشورها دیگر متفاوت هستیم وظیفه داریم در راه خدا به جهاد برخیزیم و به تمام مسلمانان مظلوم جهان یاری رسانیم و آنان را از زیر بار کفار رها سازیم و جهان را آماده ظهور امام زمان کنیم حتی اگر مجبور باشیم خود در سختی و قاعت زندگی کنیم و به کافران و ایتالیایی ها هم هیچ ارتباطی ندارد

    • الن

      جناب ما شما احتمالا مشکل بینایی داری که زباله گرد ها رو خارجی می بینی !!! ماشالله به برکت تفکرات شما ده درصدی ها تعداد زنان زباله گرد هم زیاد شده !!! در ضمن معتاد هم بخشی از جامعه است که نباید رها بشه چرا کسی به فکر اونها نیست و یا چرا کسی از افزایش معتادها نگران نمیشه؟چرا کسی ریشه افزایش اعتیاد رو دنبال نمیکنه؟ چون این موضوع برای نظام مهم نیست!!!تقسیم دنیا بخشی از توهمات شماست ، چیزی که به شما دیکته کردند!!! اگر المان مستعمره است چرا اقتصاد اول اروپاست؟ و یا چرا ژاپن اقتصاد چهارم دنیاست؟ حتما اینها هم به برکت استعماره!؟ شما واقع بینیتون رو از دست دادید!!! یا کره جنوبی که به زعم شما مستعمره است ولی تولید ناخالص ملی و شاخص توسعه انسانی بالایی داره!! شما از استعماره میگید و چیزی که ما می بینیم یه چیز دیگه است!!!! در ضمن اسم من ارمنیه ، شما حتی در بین مردم خودت هم زندگی نکردی وگرنه میدونستی نام من ارمنیست!! خواهشا در مورد مردم سیستان اینگونه بدون منطق صحبت نکن ، بخش هایی از این استان هنوز کپر نشین هستند و در فقر و تنگدستی زندگی میکنن ، در هزاره سوم هنوز اب شرب شهری ندارند!!! چه جوری همت کنن!!؟ با کدام بودجه ؟ با کدام برنامه ؟ یه جوری حرف میزنی انگار ما تو این مملکت زندگی نمی کنیم!!! همچنین شما که حتی یک کشور خارجی رو ندیدی بهتر نیست به یاری مردم مظلوم موجود در کشور خود بشتابید و مردم مظلوم اونور اب را به زمان دیگری موکول کنی!!! اگر ظلمی که در ایران به برخی ها میشه رو نمی بینی پس شما دارای نگاه تعصبی به حکومت جمهوری اسلامی هستی و این تعصب چشم شما بر واقعیت های موجود را بسته!!! توسعه و مدرنیته مسیر است که از تفکرات شما عبور نمی کند !! ما به دنبال توسعه پایدار هستیم اگر لازم باشد از روی شما متحجرین هم عبور می کنم!!! در ضمن شما که اینقدر به کفر و ایمان و کافر و مسلمان اعتقاد داردی چگونه با چین و کره شمالی که اساسا هیچ دین و مذهبی در قانون انها تعریف نشده و سیسات های ضد دین را اجرا می کنند مراوده دارید ، مگر چیت در دهه هفتاد تا نود میلادی به ازار و کشتار مسلمانان چین نپرداخت ، حتی مدارس و مساجد انها رو هم تعطیل کرد!! چرا؟ مگه کافر نیستند؟

    • ما

      ارمنی هستی یا اجنبی فرقی نمیکنه حق نداری برای اکثریت مسلمان تایین تکلیف کنی بقیه پیامم رو هم خبر فوری نذاشت حوصله نوشتن مجدد ندارم شاید ایمو بذاره

    • سرباز کوروش

      در جواب موسیو الن باید بگم که حق کاملا با شماست،،،، علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت، ولی متعصبان شما را می‌کشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمیکند

    • الن

      خب شما گویا انسان بودن را درک نکرده اید، شما اصلا جوابی ندارید که حوصله تایپ کردن اون رو داشته باشید!!!! منطق جواب ندارد ، هر چند شما تعبد از یک سری انسان را به تعقل ترجیح میدهید!!!!

  • ش.معلم

    این غنی سازی 60 درصدی مثل همان عملیات فریب قدیمی نیست؟ حیف ما ایرانیها حافظه قوی نداریم.

  • نشناس

    زده آنتن نه سر بچشو کرده زیر آب میخوات کلا کار همه رو تمام کند یکی دوتا بمب اتم بزن وسطمون خودشم زیر سنگر 500 متری زیر زمین تو گاو صندوق بانک

  • محمد

    اگه امریکا هم تحریم ها را بردارد باز این جماعت دست از سر این مردم فلک زده بر نمیدارن...حتی یک رای هم نداری اقای رضایی .الکی نیای داخل کاندیداها که خراب میشی ..اشتباه نکنید ....یک عده از داخل خود این کشور دارن خیانت میکنن و هر کاری از دستشون بر میاد انجام میدن که این نظام را به نابودی بکشن .به حق تا الان خیلی خوب پیش رفتن....خدایا به داد مان برس این نشد زندگی ......از این به بعد هر کسی را میخوان تبعید کنن بفرستن کشور ایران خیلی پولدار باشه بعد یکسال از هم می پاشه...اخر خط هستیم به لطف بعضی اجنبی پرست ها بی وجدان

  • محمدی

    دوستانی که پیشنهاد آقای رضایی رو قبول ندارن لطفاً پیشنهاد و راهکاربفرمایندکه شاید مناسب ومنطقی وعملی باشد چون صرف انتقاد مشکلی رو حل نمی کند.

    نظرات شما -
    • الن

      بازنگری در قانون اساسی ،تعامل با دنیا ، تهدید نکردن اسرائیل ، جذب سرمایه گذاری خارجی ، مبارزه با فساد و رانت داخلی ، استفاده از سرمایه های انسانی داخلی به جای فراری دادن انها ، ترویج فرهنگ شایسته سالاری

    • OK

      ژاپن در یک دوره ای وحشی بود ماجراجویی می کرد به چین و سایر دول جهان حمله می کرد وقتی در جنگ جهانی دوم دو تا بمب اتمی موسوم به پسر کوچک و مرد چاق بر سر مردم هیروشیما و ناکازاکی فرود آمد آدم شد و دست از ماجراجویی و جنگ برداشت و تسلیم شد. ژاپن صنعتی امروز و مردم آرامش را که هم اکنون می بینید مدیون دولت آمریکاست که تکنولوژی نوین صنعتی و دانش های فنی و تخصصی را به ژاپن انتقال داد. همینطور کره جنوبی نیز پیشرفت های صنعتی خود را مدیون انتقال دانش فنی توسط متحدش آمریکاست.

    • دهاتی

      بازنگری در قانون اساسی و برگزاری رفراندم ،، نسل قبل از ما چه حقی داشتند که برای امروز ما قانون اساسی تعیین کنند چون ما که 52سال داریم و نسل امروز ما حق تصمیم گیری برای خود دارند - تعامل با دنیا - جذب سرمایه گذار و جلوگیری از فرار مغزها و جوانها و ......................................................

    • اسماء

      درجواب الن: جز آرمان های انقلاب نابودی اسرائیل. اجرای درست قانون اساسی. تلاش برای تمدن نوین اسلامی که همان ظهور است

    • الن

      اسماء گرامی ، تمدن نوین اسلامی یعنی چی؟ظهور یعنی چی ؟ شما دارید با نسلی صحبت می کنید که خیلی هاشون به اعتقادات شما اعتقادی ندارند!!!! ما چرا باید اسرائیل را نابود کنیم ان هم بعد از 80 سال از اشغال فلسطین ؟!فلسطینی ها پذیرفتند که اسرائیلی هستند !!نسل اول و دوم اسرائیلی ها مرده اند و مردم این کشور به دنبال صلح پایدار هستند!!! مثل این میمونه که برای باز پس گیری ارمنستان که 120 سال پیش بخش از ایران بوده تلاش کنیم !! ایا این امر امکان پذیر است؟! قطعا خیر !!! به قول فرانسیس فوکویاما نظام های ایدئولوژیک محکوم به نابودی هستند و تنها راه نجات بشر در حال حاضر حاکمیت لیبرال دمکراسی است.

  • امید

    اگر هر روزه پرونده ایران روی میز شورای امنیت سازمان ملله و هرچی کشور صغیر و کبیر و اونایی که هی مارم نمیشناسن بر علیهمون رای میدن و تحریم میکنن بی حکمت نیست