تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/ اکسیوس مدعی شد: دیدار ترامپ با وزاری خارجه برخی کشورهای عربی برای گفتگو درباره گام‌های بعدی جنگ با ایران/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: در حال طی کردن مراحل پایان دادن به جنگ علیه ایران هستیم

اکسیوس نوشت: سه منبع مطلع گفتند که انتظار می‌رود ترامپ سه‌شنبه آینده در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، دیداری با رهبران کشورهای خلیج فارس برگزار کند تا درباره گام‌های بعدی در جنگ با ایران گفتگو کنند.

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان/ اکسیوس مدعی شد: دیدار ترامپ با وزاری خارجه برخی کشورهای عربی برای گفتگو درباره گام‌های بعدی جنگ با ایران/ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: در حال طی کردن مراحل پایان دادن به جنگ علیه ایران هستیم

تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز به ۳ فروند رسید

بر اساس داده‌های اولیه ردیابی شناورها، تعداد کشتی‌های باری عبوری از تنگه هرمز در روز چهارشنبه به تنها ۳ فروند کاهش یافته است. 

این رقم در حالی ثبت شده که روز قبل ۱۲ فروند کشتی از این آبراه عبور کرده بودند و میانگین تردد روزانه در ۱۰ روز گذشته حدود ۱۷ فروند بوده است.

این آمار شامل کشتی‌هایی نمی‌شود که ممکن است با خاموش کردن سامانه‌های شناسایی و ردیابی خود، از دید سامانه‌های نظارتی عبور کرده باشند.

گزارش‌ها از حمله به پادگان گروهک‌های تروریستی در «سلیمانیه»

 رسانه «صابرین نیوز» بامداد پنجشنبه گزارش داد که صدای انفجار در منطقه کردستان عراق ناشی از هدف قرار گرفتن مخفیگاه تروریست‌های جدایی‌طلب در منطقه «هه‌لشو» است.

 ادعای الجزیره: گزارش‌های مربوط به اینکه عربستان نفت خود را از طریق عمان عرضه می‌کند، قیمت نفت را کاهش داد

نرخ هر بشکه نفت با ۱.۲ درصد سقوط، به ۱۰۴.۵۹ دلار رسید.

تماس تلفنی عراقچی با فرمانده ارتش پاکستان

به گزارش تابناک؛ سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، روز گذشته در پکن به صورت تلفنی با فیلد مارشال عاصم منیر، فرمانده ارتش پاکستان، گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.

گفتنی است؛ در این تماس، آخرین تحولات منطقه‌ای و موضوعات مورد اهتمام دو کشور مورد بحث و رایزنی قرار گرفت.

عراقچی: 4 اصل صلح که رئیس جمهور چین مطرح کرده است، اهمیت کلیدی دارند/ ایران برای شراکت راهبردی‌ با پکن ارزش ویژه‌ای قائل است

ترامپ سه‌شنبه آینده در دیداری با وزرای خارجه عربستان، امارات، کویت، بحرین و عمان درباره گام‌های بعدی جنگ با ایران گفت‌و‌گو می‌کند

اکسیوس نوشت: سه منبع مطلع گفتند که انتظار می‌رود ترامپ سه‌شنبه آینده در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، دیداری با رهبران کشورهای خلیج فارس برگزار کند تا درباره گام‌های بعدی در جنگ با ایران گفتگو کنند.

به گزارش انتخاب، در ادامه این مطلب آمده: چرا این موضوع مهم است: انتظار می‌رود این نشست بر ایده‌های آمریکا برای راهبرد دوران پس از جنگ متمرکز باشد؛ چرا که ترامپ و تیم ارشد او در حال کار بر روی طرحی برای «روز پس از جنگ» هستند که انتظار می‌رود پس از انتخابات میان‌دوره‌ای نهایی شود.

آنچه زیر نظر داریم: یک منبع اسرائیلی گفت که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل نیز مایل است با ترامپ در نیویورک دیدار کند، اما هنوز هیچ دیداری برنامه‌ریزی نشده است.

بازگشت به گذشته: سال گذشته، ترامپ در جریان مجمع عمومی سازمان ملل با رهبران هشت کشور عربی و مسلمان دیدار کرد و پیش‌نویس طرح صلح غزه خود را به آن‌ها ارائه داد. او یک هفته بعد آن را به صورت عمومی اعلام کرد. مدت کوتاهی پس از آن، توافقی برای پایان دادن به جنگ حاصل شد.

ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: در حال طی کردن مراحل پایان دادن به [جنگ علیه ایران] هستیم/ حل مسئله تنگه هرمز تأثیر مستقیمی بر قیمت بنزین و سپس مواد غذایی خواهد داشت

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مدعی شد که با حل مسئله تنگه هرمز قیمت بنزین و به تبعیت از آن مواد غذایی نیز کاهش می‌یابد، زیرا هزینه حمل و نقل کاهش می‌یابد.

به گزارش انتخاب، مایک جانسون، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا درباره ایران ادعا کرد: «ما در حال طی کردن مراحل پایان دادن به آن هستیم. حالا که آن درگیریِ در جریان، مشخصاً تأثیری بر قیمت بنزین داشته است، برای مثال، چون تنگه هرمز هنوز به‌طور کامل و ایمن برای تجارت باز نشده و دریای سرخ هم تحت تأثیر قرار گرفته است. وقتی ما این مسئله را در تنگه هرمز حل کنیم، تأثیر مستقیمی بر آن خواهد داشت و به کاهش هزینه‌های مواد غذایی کمک می‌کند؛ زیرا هزینه‌های حمل‌ونقل برای رساندن کالا به بازار نیز تحت تأثیر این مسائل است، درست است؟»

* این خبر بروزرسانی شده است.

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 22
  • عاشق نظام

    آمریکا در حال التماس به چین و روسیه و پاکستان و عربستان و قطر و عمان تا ایران تحریم برداره ، خیلی فشار اقتصادی روی مردم آمریکا زیاد شد بنزین و گازوئیل گران حقوق پایین تأمین‌اجتماعی پول مردم خورده طرفداران ترامپ در حال اختلاس و غارتگری و رانت خوری

    نظرات شما -
    • حسن ستار

      👍
      👏👏👏

    • ناشناس

      اولین کلمه متن اشتباهی نوشتی

    • آذرمهر

      پس یه پیروزی دیگه رو جشن بگیریم

    • ناشناس

      عمداً‌ متن‌ را برعکس‌ نوشتی

    • ناشناس

      قیمت نفت هم که اومد پایین. واقعا وضعیت آمریکا بحرانیه

  • ناشناس

    عباس آقا بهترین وزیر امور خارجه تاریخ ایران با هنر مذاکره

  • ناشناس

    هر کس حرف از توافق میزنه خائنه

  • ناشناس

    صلح یعنی بدیم بره

    نظرات شما -
    • آذرمهر

      بدیم برررررررره

  • علی

    به آمریکا داره فشار میاد

  • علی

    آمریکا هیچ غلطی نمیکنه

    نظرات شما -
    • ناشناس

      ولي تو فقط غلط ميكني علي نخبه سانديس خور بسيجي بيسواد .

    • ناشناس

      آمریکا فعلا غلط کرده که تمام فرماندهاتون تکه تکه شون هم پیدا نشده

    • علی

      ۱۳:۴۵
      توی وطن فروش اپستینی هم غلط میکنی وطن فروش. حرص نخور سیرت خشک میشه

    • علی

      ۱۳:۵۰
      به جای همون فرماندهان فرمانده گذاشتیم بهتر از قبلیا. جوری نابودت کردیم که تا اردن فرار کردید . از اون ۱۹ تا پایگاه و ابراهام و جنرال فورد چه خبر وطن فروش اپستینی؟

    • ناشناس

      سوزش علی بوش کل منطقه رو برداشته

    • ناشناس

      ناشناس اولی خجالت بکش
      مگر از آلبانی و تل آویو داری کامنت میزاری؟
      شرم هم خوب چیزیه

  • ناشناس

    گرفتن غرامت یادتون نره!!!

    نظرات شما -
    • علی

      اونم میگیریم

    • ناشناس

      💨💨💨💨💨

  • ناشناس

    عاباس نافرجام