معاون کنگره خلق چین:

امیدواریم تحت رهبری آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای، تهران هر چه سریع‌تر امنیت، ثبات و توسعه را احیا کند

معاون کنگره خلق چین اعلام کرد که پکن به طور هدفمند روابط خود را با ایران توسعه و به تقویت آن ادامه خواهد داد.

 امیدواریم تحت رهبری آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای، تهران هر چه سریع‌تر امنیت، ثبات و توسعه را احیا کند

به گزارش  خبرگزاری تاس، وزارت امور خارجه چین به نقل از هی وی اعلام کرد: عزم چین برای توسعه روابط با ایران بی‌وقفه است و این مسیر تغییر نخواهد کرد. ما آماده‌ایم تا با طرف ایرانی برای تضمین توسعه پایدار و بلندمدت همکاری استراتژیک جامع دوجانبه همکاری کنیم.

هی وی روز گذشته در آیین وداع با رهبر شهید انقلاب شرکت کرد.

معاون کنگره خلق چین گفت که چین صمیمانه تسلیت خود را به دولت و مردم ایران به خاطر درگذشت رهبر شهید انقلاب ابراز می‌کند. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که تحت رهبری آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب، تهران هر چه سریع‌تر امنیت، ثبات و توسعه را احیا کند.

وی افزود که چین از امضای تفاهم‌نامه بین ایران و آمریکا استقبال می‌کند و امیدوار است که هر دو طرف آتش‌بس را حفظ کنند، مذاکرات را پیش ببرند و منطقی و عمل‌گرا عمل کنند.

این مقام چینی خاطرنشان کرد که مشکل تنگه هرمز باید «به طور مناسب» حل شود.

 

منبع: خبر آنلاین
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید