پوتین: پیشنهاد روسیه برای خارج کردن اورانیوم غنی‌شده ایران روی میز است/ ابتدا همه با این موضوع موافقت کردند، اما سپس ایالات متحده موضع خود را سخت‌تر کرد/ ویدئو

رئیس جمهور روسیه گفت: پیشنهاد روسیه برای خارج کردن اورانیوم غنی‌شده ایران روی میز است. درگیری ایران و آمریکا، روسیه را در موقعیت دشواری قرار می‌دهد، زیرا مسکو روابط خوبی با تهران و کشورهای حوزه خلیج فارس دارد.

 پوتین: پیشنهاد روسیه برای خارج کردن اورانیوم غنی‌شده ایران روی میز است/ ابتدا همه با این موضوع موافقت کردند، اما سپس ایالات متحده موضع خود را سخت‌تر کرد/ ویدئو

پوتین پیشنهاد انتقال و ذخیره اورانیوم غنی‌شده ایران را داد

ولادمیر پوتین افزود: ایران بی‌دلیل نیست که به روسیه در حوزه هسته‌ای اعتماد دارد. روسیه آماده تکرار تجربه ایران در ذخیره اورانیوم غنی‌شده است و در ابتدا همه با این موضوع موافقت کردند، اما سپس ایالات متحده موضع خود را سخت‌تر کرد.

 

رییس جمهور روسیه می‌گوید کشورش آماده انتقال و ذخیره سازی اورانیوم غنی شده ایران است.

به گزارش  شفقنا؛ الجزیره نوشت: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، می‌گوید مسکو آماده انتقال و ذخیره اورانیوم غنی‌شده ایران است.

پوتین در یک کنفرانس خبری در مسکو گفت: روسیه در سال ۲۰۱۵ اورانیوم غنی‌شده را از ایران خارج کرده و آماده است «این تجربه را تکرار کند». او افزود: همه طرف‌های درگیر توافق کرده‌اند که اورانیوم از ایران خارج شود. «اما سپس ایالات متحده موضع خود را سخت‌تر کرد و خواستار انتقال انحصاری اورانیوم به خاک آمریکا شد. سپس ایران موضع خود را سخت‌تر کرد.»

پوتین همچنین گفت: مسکو با واشنگتن و تهران در تماس خواهد ماند و امیدوار است این درگیری «هرچه سریع‌تر» پایان یابد.

این خبر بروزرسانی شده است.

منبع: خبرفوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • مورچه خوار بزرگ Gr

    خبرسفارشی و انحرافی ، چنین چیزی در شرایط کنونی غیرممکن است .