ظریف: اگر آمریکا دنبال بازگشت به برجام باشد، آماده مذاکره هستیم

وزیر خارجه ایران روز چهارشنبه در حساب کاربری‌اش در توئیتر گفت چنانچه آمریکا دنبال بازگشت به برجام باشد، تهران آماده مذاکره بر سر شرایط بازگرداندن این کشور به توافق هسته‌ای است.

ظریف: اگر آمریکا دنبال بازگشت به برجام باشد، آماده مذاکره هستیم

«محمد جواد ظریف» نوشت: «آمریکا هنوز عضو سازمان ملل است. اگر به تعهداتش ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ پایبند باشد ما هم تعهداتمان ذیل برجام را اجرا می‌کنیم. اگر آمریکا به دنبال بازگشت به برجام باشد، آماده‌ایم در خصوص شرایط لازم برای اینکه این کشور مجدداً وضعیت «مشارکت‌کننده در برجام» را به دست آورد مذاکره کنیم.»

وزیر خارجه ایران نوشت: «آمریکا هنوز عضو سازمان ملل است. اگر به تعهداتش آن‌طور که در قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت آمده پایبند باشد ما هم تعهداتمان ذیل برجام را اجرا می‌کنیم. اگر آمریکا به دنبال بازگشت به برجام باشد، آماده‌ایم در خصوص شرایط لازم برای اینکه این کشور مجدداً وضعیت «مشارکت‌کننده در برجام» را به دست آورد مذاکره کنیم.»

دولت آمریکا بعد از خروج از «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام تحریم‌ها علیه ایران را از سر گرفته و به سیاست‌هایی تحریک‌آمیز علیه ایران، از جمله ترور «سردار قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی روی آورد.

ترامپ وعده داده بود با خروج از برجام و پیگیری سیاست موسوم به «کارزار فشار حداکثری» ایران را به حضور پای میز مذاکره برای رسیدن به «توافقی بهتر» -به زعم او- مجاب خواهد کرد.

در حالی که بیش از ۲ سال از این وعده می‌گذرد دولت آمریکا در تحقق این هدف ناکام مانده و به همین دلیل ترامپ از سوی گروه‌های مختلف در آمریکا آماج انتقادات قرار گرفت.

منتقدان ترامپ او را به نداشتن راهبرد در قبال ایران، تشدید بی‌مورد تنش‌ها با این کشور و جدا کردن مسیر آمریکا از متحدانش متهم کرده‌اند.

«جو بایدن»، نامزد حزب دموکرات که رسانه‌ها او را پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا معرفی کرده‌اند پیشتر گفته که در صورت ورود به کاخ سفید به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا به برجام بازخواهد گشت. با وجود این، او از توضیح درباره جزئیات برنامه‌اش برای بازگشت به برجام خودداری کرده است.

منبع: فارس

70

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 7
  • یو

    یکی دست اینو بگیره باز تو چاه خودشو یه مملکت میخواد بندازه

  • رحیم اب منگل

    تو این چند ماه صد سکه دیگه بگیرم نور علی نوره

  • ناشناس

    به خبر فوری در بارخبر:/ ظریف: اگر آمریکا دنبال بازگشت به برجام باشد، آماده مذاکره هستیم / پنجشنبه 29/08/1399 --- آیا ظریف به اصول نظام پشت کرده است؟ --- آقای محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه دولت کنونی ج.ا.ا اگر اظهارات منسوب به او در خبر فوق درست و متیقن باشند با اعلام آمادگی این دولت برای مذاکره با آمریکای همیشه خائن و جنایت کار ؛ با صراحت نشان می دهد و ثابت می کنداز خصلت نیک مذکور در قول مشهور برای فردی که دو بار از یک سوراخ نیش نمی خورد برخوردار نیست!!! او با این اعلام خواسته یا ناخواسته روی وفاداری خود به اصول حیات بخش الهی نظام اسلامی خط بطلان می کشد؟؟؟ او دانسته یا ندانسته با این اعلام ؛ اصل خدا پسندانه ی چهل سال ثابت شده ی توان مند بودن ایران اسلامی برای ادامه ی مبارزه علیه صهیونیسم همیشه سفاک و همیشه خون خوار و علیه استکبار چپاول گر جهان خوار را زیر سئوال می برد. جناب آقای محمد جواد ظریف چگونه و با چه توجیه خدا پسندانه ای پیامدهای شوم ارتدادی چنین اعلامی را علیه اصول ثابت نظام اسلامی روا می دارد؟؟؟!!!

  • کاربر ناشناس

    واخ واخ بد بخت شدیم

  • علی محمد صادقیان

    ظریف و روحانی جاهل یا خائن حالت سوم ندارد .

  • صدای ملت انقلابی

    رابطه ای که دل شیفتگان حسرتش را به گور خواهند برد --- دل شیفتگان رابطه باآمریکا این أبر جنایتکار تاریخ که همیشه استقلال و حقوق حاکمیت ملت های آزاده را پایمال کرده و ثروتها و داراییهای این ملت ها را به تاراج برده و پیوسته با کشنده ترین سلاحهای خود بدست ارتش و مزدوران خویش کشتارهای دست جمعی و ویران گری علیه ملت ها به راه انداخته است ؛ حسرت رابطه ی ایران اسلامی با این دیو درنده خوی دشمن بشر را ، با مدد الهی و همت ده ها میلیون خدا پرست فداکار انقلاب اسلامی ؛ به گور خواهند.

  • صدای ملت انقلابی

    رابطه ای که دل شیفتگان حسرتش را به گور خواهند برد --- دل شیفتگان رابطه باآمریکا این أبر جنایتکار تاریخ که همیشه استقلال و حقوق حاکمیت ملت های آزاده را پایمال کرده و ثروتها و داراییهای این ملت ها را به تاراج برده و پیوسته با کشنده ترین سلاحهای خود بدست ارتش و مزدوران خویش کشتارهای دست جمعی و ویران گری علیه ملت ها به راه انداخته است ؛ حسرت رابطه ی ایران اسلامی با این دیو درنده خوی دشمن بشر را ، با مدد الهی و همت ده ها میلیون خدا پرست فداکار انقلاب اسلامی ؛ به گور خواهند برد.