طواف هوایی پیکر رهبر شهید در حرم حضرت معصومه (س) و انتقال به تهران

امروز مردم ایران در شهر مقدس قم با حضوری کم‌نظیر در آیین تشییع رهبر شهید، بار دیگر صحنه‌ای ماندگار از عشق، وفاداری و دلبستگی خود به ایشان را به نمایش گذاشتند.

طواف هوایی پیکر رهبر شهید در حرم حضرت معصومه (س) و انتقال به تهران

آخرین زیارت امام شهید ایران‌ در حرم حضرت معصومه(س)

پس از اقامه نماز باشکوه بر پیکرهای مطهر در مسجد مقدس جمکران و برگزاری آیین تشییع در مسیر بلوار پیامبر اعظم(ص)، طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، خودروی حامل پیکرهای مطهر شهدا در بخشی از مسیر از میان خیل عظیم جمعیت عزادار جدا شد تا مراحل آماده‌سازی پیکرها برای انتقال و برگزاری مراسم‌های پیش‌رو در عراق انجام شود.

در ادامه، پیکرهای مطهر به منظور ادای احترام به حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س)، به صورت هوایی در گرداگرد این بارگاه ملکوتی طواف داده شد و سپس برای ادامه برنامه‌ها راهی تهران شدند.

با وجود پایان یافتن حرکت خودروی حامل پیکرها، حضور مردم در مسیر تشییع همچنان ادامه دارد؛ جمعیت عظیم عزاداران که از ساعات ابتدایی روز در این مسیر حضور یافته‌اند، همچنان با چشمانی اشکبار به سمت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) در حرکت هستند تا آخرین سلام خود را تقدیم رهبر شهید امت کنند.

منبع: تسنیم
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید