متقاضیان مسکن ملی تا ۲۵ مرداد ۴۰ میلیون واریز نکنند، حذف می‌شوند

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران بر تکمیل و واریز هرچه سریع‌تر متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن تأکید کرد.

متقاضیان مسکن ملی تا ۲۵ مرداد ۴۰ میلیون واریز نکنند، حذف می‌شوند

خلیل محبت خواه گفت: متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن حداکثر تا تاریخ ١۵ مرداد فرصت دارند تا با مراجعه به سامانه tem.mrud.ir نسبت به تکمیل مدارک خود از قسمت مشاهده درخواست، اقدام کنند. لازم به ذکر است عدم بارگذاری مدارک به منزله انصراف تلقی می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران اظهار داشت: آن دسته از متقاضیان تأیید شده طرح اقدام ملی مسکن استان تهران که تا تاریخ ٢۵ مرداد ٩٩ نسبت به واریز آورده اولیه به مبلغ ۴۰ میلیون تومان به حساب افتتاح شده نزد بانک مسکن اقدام نکرده اند عدم واریز وجه به منزله انصراف تلقی شده بالتبع تاریخ ۲۵ مرداد فرصت نهایی واریز وجه جهت متقاضیان اقدام ملی استان تهران اعلام می‌شود.

منبع: مهر

24

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 2
  • کاربر ناشناس

    آخه نفهم کسی. که. کل. داراییش 50میلیونه از کجا. بیاره. بشما. بده خودش. کجا. بره

  • محسن

    واقعا که .خوب اگه 40 میلیون داشتم خانه رهن میکردم و سود هم به بانک نزول خور نمی دادم. وام مسکن هم همینطور بود که تو این چند ساله نتونستم صاحب خانه بشم. این هم از دولت تدبیر و امید