گلکسی نوت 10 سامسونگ با نمایشگر۶.۶۶ اینچی 4K معرفی میشود
یک منبع بینام کرهای اعلام کرده است که گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ با نمایشگر بزرگ ۶.۶ اینچی و رزولوشن 4K در سال ۲۰۱۹ میلادی به بازار عرضه خواهد شد.
زمانی که گوشی هوشمند اچتیسی HD2 در سال ۲۰۰۹ میلادی با نمایشگر ۴.۳ اینچی معرفی شد، بسیاری از کاربران اعتقاد داشتند که دیگر محال است گوشی هوشمندی با ابعادی بزرگتر به بازار عرضه شود.
اما دیدیم که چند سال بعد، سامسونگ با معرفی گوشی هوشمند گلکسی نوت، مرز ابعاد نمایشگر ۵ اینچ را رد کرد و دستگاهی با نمایشگر ۵.۳ اینچی به بازار عرضه کرد. گلکسی نوت ۹ سامسونگ با باتری ۴۰۰۰ میلیآمپرساعتی، نمایشگر ۶.۴ اینچی و قلم مجهز به بلوتوث معرفی شد. اپل نیز آیفون XS مکس را با نمایشگر ۶.۵ اینچی معرفی و به بازار عرضه کرد. اگر گزارشهای منتشرشده از سوی منبع کرهای صحت داشته باشد، انتظار میرود سال آیندهی میلادی شاهد عرضهی گوشیهای هوشمندی با نمایشگر بزرگتر در بازار باشیم.
منبع: زومیت
15