حادثه خونین انفجار گاز منزل مسکونی در شهریار

مسئول روابط عمومی اورژانس شهریار از خروج ۴ مصدوم از زیر آوار حادثه انفجار گاز منزل مسکونی در شهریار خبر داد.

حادثه خونین انفجار گاز منزل مسکونی در شهریار

تیمورزاده در تشریح جزییات انفجار گاز منزل مسکونی در « دینارآباد» شهریار گفت: در اولین ساعت از بروز این حادثه آتش‌نشانان و امدادگران هلال‌احمر در محل حادثه حاضر شدند و تلاش ها برای آواربرداری جهت یافتن مصدومین ادامه پیدا کرد.

وی افزود: جهت یافتن مصدومین حادثه انفجار گاز ساختمان مسکونی از سگ‌های زنده‌یاب نیز استفاده شد و تا دقایق اولیه انفجار ۲ نفر مصدومین این حادثه از زیر آوار خارج شدند که وضع حال آن وخیم گزارش شده است.

مسئول روابط عمومی اورژانس شهریار گفت: امدادگران تا کنون ۴ مصدوم از زیر اوار حادثه انفجار ساختمان مسکونی در دینارآباد شهریار خارج کرده‌اند که توسط عوامل اورژانس به مراکز درمانی شهرستان منتقل شدند.

تیمورزاده بیان داشت: از ۴ نفر منتقل شده ۲کودک ۸ و ۱۴ ساله، یک مرد جوان ۲۵ و یک خانم حدودا ۳۵ ساله بوده‌اند که حال آنها وخیم گزارش شده است.

وی اظهار داشت: بر اساس گزارش های دریافتی از همکارانم یک کودک ۲ ساله نیز زیر آوار است که صدای گریه آن به گوش امدادگران می‌رسد و امدادگران در حال تلاش برای خارج کردن این کودک ۲ ساله هستند.

کودک ۲ساله سالم خارج شد/فوت خانم مسن

یک کودک ۲ ساله در حادثه انفجار گاز منزل مسکونی در «دینارآباد» شهریار از زیر آوار خارج شدند، تا جمع مصدومان خارج شده به ۵ نفر برسد و یک خانم مسن نیز در این حادثه جان داد.
به گزارش خبرنگار مهر، دقایقی پیش یک کودک ۲ ساله دیگر در حادثه انفجار گاز منزل مسکونی در «دینارآباد» شهریار از زیر آوار خارج شدند، تا جمع مصدومان خارج شده به ۵ نفر برسد.

یک خانم مسن نیز در این حادثه جان خود را از دست داد، که جسد وی نیز از زیر آوار خارج شده است.

گفته می شود، یک فرد احتمالی دیگر نیز زیر آوار مانده باشد، که هنوز کسی نمی داند، این فرد زنده و یا جان خود را از دست داده باشد.

بر اساس مشاهدات عینی خبرنگار مهر، تلاش برای یافتن یک مصدوم احتمالی این حادثه ادامه دارد.

گفتنی است، شامگاه پنج شنبه انفجار گاز منجر به تخریب چند واحد مسکونی در «دینارآباد» شهریار شده است، که ۵ نفر شامل ۲کودک ۸ و ۱۴ ساله پسر، یک مرد جوان ۲۵ و یک خانم حدودا ۳۵ ساله که حال آنها وخیم گزارش شده از زیر اوار خارج شدند و یک کودک ۲ ساله نیز از زیر آوار خارج شد.

منبع: مهر

1696

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید