تصادف زنجیره ای در جاده یاسوج اصفهان پنج مصدوم بر جا گذاشت
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد گفت: تصادف زنجیره ای سه خودروی پیکان، سمند و کامیون بنز در جاده یاسوج به اصفهان پنج نفر مصدوم بر جا گذاشت.

جلال پوران فرد داشت: ساعت 20 پنج شب با گزارش این حادثه به مرکز فوریتهای پزشکی، بلافاصله اکیپهای اورژانس با 2 دستگاه آمبولانس به محل وقوع سانحه اعزام شدند.
وی افزود: در این حادثه سه مصدوم توسط تکنیسینهای اورژانس در محل به صورت سرپایی مداوا و 2 مصدوم در بیمارستان شهید بهشتی یاسوج بستری شدند.
پوران فرد بیان کرد: همچنین عصر روز گذشته ساعت 16 برخورد 2 دستگاه پیکان و پژو پارس با یکدیگر در محور چرام به گچساران پنج مصدوم در پی داشت.
وی عنوان کرد: هر پنج مصدوم این حادثه نیز به مراکز درمانی چرام انتقال داده شدند.
حوادث رانندگی در کهگیلویه و بویراحمد از سال 1390 تا 1395 بیش از یک هزار کشته، 30 هزار زخمی و 150 ضایعه نخاعی در پی داشته است.
افزون بر 6 هزار کیلومتر راه ارتباطی شامل اصلی، فرعی، روستایی و بزرگراه در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد.
منبع: ایرنا
1696