شاخه نظامی حماس اسیر اسرائیلی- آمریکایی را آزاد کرد

جنبش حماس اعلام کرد که کمی پیشتر گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس عیدان الکساندر، نظامی صهیونیست که تابعیت آمریکایی دارد، بعد از تماس‌ها با دولت آمریکا آزاد کرد.

شاخه نظامی حماس اسیر اسرائیلی- آمریکایی را آزاد کرد

به گزارش آرتی عربی، جنبش حماس خاطرنشان کرد: در چارچوب تلاش‌هایی که میانجی‌گران برای برقراری آتش بس و گشودن گذرگاه‌ها و یاری رساندن به مردم ما در نوار غزه انجام می‌دهند، گردان‌های قسام کمی پیشتر عیدان الکساندر را پس از تماس‌ها با دولت آمریکا آزاد کرد.

حماس تاکید کرد که این گام بعد از تماس‌های مهمی انجام شد که جنش حماس در این تماس‌ها رویکرد مثبت و انعطاف بسیاری را نشان داد.

در این بیانیه آمده است: ما تاکید می‌کنیم که مذاکرات جدی و مسئولانه، باعث تحقق نتایج جهت آزادی اسیران می‌شود. اما تداوم تجاوزات باعث طولانی شدن رنج آنها می‌شود و چه بسا باعث کشته شدن اسیران شود. ما بر آمادگی حماس جهت شروع هرچه سریع‌تر مذاکرات به منظور دست یابی به توافقی فراگیر برای آتش بس پایدار و عقب نشینی ارتش رژیم اشغالگر و پایان محاصره و تبادل اسیران و بازسازی نوار غزه تاکید می‌کنیم.

bbbc60c5c4804bc993bba8185ee85a25

حماس افزود: ما دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را ترغیب می‌کنیم تا به تلاش‌هایش برای پایان دادن به این جنگ وحشیانه که جنایت‌کار جنگی بنیامین نتانیاهو علیه کودکان، زنان و غیرنظامیان بی دفاع در نوار غزه به راه انداخته، ادامه دهد.

گردان‌های عز الدین قسام امروز (دوشنبه) عیدان الکساندر، نظامی آمریکایی اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد.

روزنامه عبری یسرائیل هیوم گزارش داد که صلیب سرخ عیدان الکساندر، اسیر دو تابعیتی آمریکایی – اسرائیلی را از گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس در خان یونس در نوار غزه تحویل گرفت.

الجزیره مباشر از آمادگی‌ها در پایگاه ریعیم در شهرک‌های صهیونیست نشین اطراف نوار غزه برای استقبال از عیدان الکساندر خبر داد.

همچنین استیو ویتکاف، فرستاده ویژه آمریکا به غرب آسیا، برای استقبال از عیدان الکساندر در پایگاه ریعیم رفته است.

تحویل این اسیر بدون برپایی مراسم از سوی حماس صورت گرفت.

منبع: شفقنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    جنگ به خاطر همین اسرا طول کشیده