قیمت رب گوجه ۲.۵ برابر شد

قیمت رب گوجه فرنگی بیش از 2.5 برابر افزایش یافت به طوری که هرکیلوگرم رب از حدود 6هزار تومان (5800 تومان یک برند) به امروز به 13800 تا 18000 هزار تومان رسیده است.

قیمت رب گوجه ۲.۵ برابر شد

درباره دلایل افزایش قیمت رب گوجه فرنگی می توان به بالا رفتن هزینه های بسته بندی و افزایش قیمت گوجه فرنگی اشاره کرد.

بنابراین گزارش قیمت هرکیلوگرم گوجه‌فرنگی در روزهای اخیر تا 7 هزار و 500 تومان نیز افزایش یافته است. رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و تره‌بار در این باره در گفتگو با تسنیم گفت: قیمت هر کیلوگرم گوجه فرنگی خرده‌فروشی 7 هزار تومان تا 7 هزار و 500 تومان و در میدان مرکزی حدود 5 هزار و 500 تومان به فروش میرسد.

گفتنی است،کاهش ارزش پول ایران باعث شده که صادرات محصولات مختلف از جمله رب گوجه فرنگی و خود میوه گوجه فرنگی صرفه زیادی برای صادرات داشته باشد. وزارت صنعت، معدن و تجارت برای کنترل قیمت‌ها صادرات گوجه‌فرنگی را تا اطلاع ثانوی ممنوع کرده است.

منبع: تسنیم

729

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید