اکونومیست: جنگ صندوق ۶ تریلیون دلاری خلیج فارس را خالی خواهد کرد | این جنگ زندگی متولیان ثروت‌های نفتی خاورمیانه را پیچیده می‌کند

در سال‌های اخیر، صندوق‌های ثروت ملی شش عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) بر دنیای سرمایه‌ گذاری مسلط شده‌اند. صندوق‌های نفتی بحرین، کویت، عمان، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی از سال ۲۰۲۱ مجموعا بیش از ۴۳۰ میلیارد دلار سرمایه به کار گرفته‌اند.

 اکونومیست: جنگ صندوق ۶ تریلیون دلاری خلیج فارس را خالی خواهد کرد |  این جنگ زندگی متولیان ثروت‌های نفتی خاورمیانه را پیچیده می‌کند

به گزارش خبرفوری به نقل از اکونومیست  به ازای هر دلار نفتی که سرمایه‌ گذاری می‌کنند، ۷۵ سنت آن به خارج از کشور می‌رود، به هر چیزی از محبوب‌های هوش مصنوعی و اعتبار خصوصی گرفته تا باشگاه‌های فوتبال لیگ برتر و تیک‌تاک.

 آنها بر بیش از ۵ تریلیون دلار دارایی در سطح جهان نظارت دارند که از ۳ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است.

ناگهان، آن تلاش‌های دوراندیشانه برای برنامه‌ ریزی برای زندگی پس از سوخت‌های فسیلی توسط واقعیت بیرحمانه جنگ مختل می‌شود.

 به گفته شرکت مشاوره ولیجنس، حملات تلافی‌ جویانه ایران علیه متحدان آمریکا در منطقه ۲۵ میلیارد دلار زیرساخت نفت و گاز را نابود کرده است.

 این زیرساخت‌ها باید بازسازی شوند و شاید با هزینه ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلاری برای خطوط لوله برای دور زدن تنگه هرمز، که ایران تسلط خود بر آن را ثابت کرده، تکمیل گردد.

 در میان بی‌ ثباتی فزاینده منطقه‌ای، کشورهای شورای همکاری خلیج فارس همچنین باید هزینه بیشتری برای دفاع صرف کنند، به ویژه برای بازسازی انبار موشک‌های رهگیر و مهمات دیگر، و همه اینها باید در حالی اتفاق بیفتد که اقتصاد آنها به دلیل اختلال در فعالیت‌ها، از جمله صادرات انرژی، کند می‌شود.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید