ردپای خودروسازان در برگشت خوردن پسته ایرانی از اروپا/ پستههای آلوده، محصول سال گذشته بود
رئیس اتاق بازرگانی رفسنجان بیان کرد: بارهای پستهای که از اروپا برگشت خورده، مربوط به سال گذشته است و کیفیت محصول پسته امسال بهتر بود.
در سالهای اخیر، صادرات پسته به عنوان یکی از مهمترین محصولات کشاورزی ایران با چالشها و فرصتهای جدیدی مواجه شده است. با توجه به اهمیت این محصول در اقتصاد کشور و بازارهای جهانی، بررسی وضعیت فعلی صادرات پسته و شرایط حاکم بر آن از اهمیت ویژهای برخوردار است.
در این راستا، مجید حجت، رئیس اتاق بازرگانی رفسنجان، در گفتوگو با اقتصادآنلاین به تحلیل آخرین تحولات در حوزه صادرات پسته پرداخته و به نکات کلیدی در مورد کیفیت محصول، تغییرات پروتکلهای صادراتی و چالشهای پیشروی صادرکنندگان اشاره کرده است.
رئیس اتاق بازرگانی رفسنجان، در این گفتوگو به بررسی آخرین وضعیت صادرات پسته پرداخت و اظهار داشت که اتحادیه اروپا به ما فرصتی ششماهه داده است تا بتوانیم بارهای ریجکت شده را به حداقل ممکن برسانیم. او همچنین اشاره کرد که این اتحادیه یکسری پروتکلهای جدیدی را نیز اضافه کرده است که شامل بستهبندیهای ۱۰ کیلیویی و وکیوم شده میشود.
حجت در ادامه افزود که متأسفانه پسته به دلیل عواملی همچون قطعی برق و تغییرات دمایی ناشی از سرما و گرما، دچار لطمههایی شده و به همین خاطر پستههای امسال دارای دانههای ریزتری هستند. با این حال، او تأکید کرد که از نظر آفات و سموم، وضعیت پستههای امسال نسبت به سالهای گذشته بهبود یافته و پستههای امسال از نظر سلامت در شرایط بهتری قرار دارند.
به گفته وی، بارهای پستهای که از اروپا برگشت خوردهاند، مربوط به سال گذشته بوده و کیفیت محصول پسته امسال نسبت به سال قبل بهتر است.
رئیس اتاق بازرگانی رفسنجان در ادامه تصریح کرد که موضوع دیگری که باید به آن توجه شود، ورود خودروسازان به حوزه صادرات پسته است. او توضیح داد که این خودروسازان به دلیل اینکه چندان با این حوزه و نوع محصولاتی که اتحادیه اروپا درخواست میکند آشنا نیستند، با مشکلاتی مواجه شدهاند. آنها تنها به دنبال صادرات هستند و این موضوع باعث بروز چالشهایی در این زمینه شده است.
حجت همچنین خاطرنشان کرد که صادرکنندگانی که پسته را به اروپا صادر میکنند، به خوبی میدانند که اروپاییها چه نوع محصولاتی را میخواهند و به همین دلیل با چالشهای کمتری مواجه میشوند.
این صادرکننده در پایان گفت که قارچ آفلاتوکسین، که معمولاً بر اثر رطوبت در باغات شکل میگیرد، خوشبختانه امسال در باغات مشاهده نشده است و این خبر خوبی برای وضعیت تولید پسته محسوب میشود.
یک عدد پسته چند در میاد
باغداران و پسته فروشان ضرر نمیکنند تو بازار داخل میفروشند یه مقدار سودشون کمتره
واقعا چرا مسولین سکوت میکنند خودروسازان صادرات پسته انجام دهند بدون کمترین شناختی وضرر کنند وباز مسولین برای ضرر آنها از جیب مردم بردارند واقعا این ظلم به ملت برای چیست باید مدیر عاملان دلسوز مردم وصنعت در راس باشن نه مادفع منافع خودشان وچند مسول
مملکت بی صاحب همینه دیکه هرکی هرکاری بخواد می کنه هرکی هرچقدر بخواد گران مکنه درکل درها بازه
هاشمی ها ،صادرات پسته رفسنجان ،کرمان خودرو !!!!!!
لطفا یک نفر بگه پسته های با سم افلاتوکسین بعد از برگشت خوردن چه اتفاقی برایش میافتد. آیا در گمرک ایران معدوم میشود یا وارد کشور شده و تیدیل یه سرطان برای مردم خواهد شد؟؟ البته که پاسخ روشن است