استاندار خوزستان حمایت از کشاورزان در برابر خسارات حوادث طبیعی دنبال می‌شود/ بررسی وضعیت تولید، بیمه و نهاده‌های کشاورزی در شورای کشاورزی خوزستان/ استاندار خوزستان: در کنار کشاورزان هستیم و مسائل آنها را پیگیری می‌کنیم

استاندار خوزستان با تشریح مباحث مطرح‌شده در جلسه شورای کشاورزی استان، از بررسی راهکارهای حمایت از کشاورزان در برابر خسارات ناشی از حوادث طبیعی، ساماندهی وضعیت خرما، تأمین نهاده و سوخت، توسعه ادوات کشاورزی و اجرای طرح برکت باران خبر داد.

استاندار خوزستان حمایت از کشاورزان در برابر خسارات حوادث طبیعی دنبال می‌شود/ بررسی وضعیت تولید، بیمه و نهاده‌های کشاورزی در شورای کشاورزی خوزستان/ استاندار خوزستان: در کنار کشاورزان هستیم و مسائل آنها را پیگیری می‌کنیم

به گزارش خبرفوری، سیدمحمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان روز دوشنبه ۱۴ مهرماه در گفت‌وگو با رسانه‌ها در پایان جلسه شورای کشاورزی استان گفت: مقرر شده است مدیر اصلی هر دستگاه در جلسات شورای کشاورزی حضور داشته باشد و در صورت وجود عذر موجه، معاون مربوطه با معرفی‌نامه کتبی و به صورت تام‌الاختیار در جلسه شرکت کند تا تصمیمات با حضور افراد دارای اختیار لازم اتخاذ شود.

وی افزود: در این جلسه گزارش هواشناسی و پدیده جوی پیش‌رو ارائه شد و درباره احتیاط‌ها و تمهیداتی که باید مورد توجه کشاورزان و مردم قرار گیرد، مباحثی مطرح شد که جزئیات آن از طریق صداوسیما، فضای مجازی و سایر رسانه‌ها اطلاع‌رسانی خواهد شد.

موالی‌زاده ادامه داد: موضوع خسارات احتمالی ناشی از افزایش بارندگی، تگرگ، سیلاب، طوفان و سایر حوادث طبیعی و همچنین نحوه جبران خسارات و ظرفیت‌های بیمه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد با توجه به مقدورات بودجه‌ای در سطح ملی، راهکارهایی برای حداکثر حمایت از کشاورزان بررسی و دنبال شود.

استاندار خوزستان بیان کرد: بخش قابل توجهی از جلسه به موضوع خرما اختصاص داشت و وضعیت کشت و کیفیت محصول، آسیب‌های ناشی از بالا بودن سطح آب، شوری و سختی آب، نقاط نیازمند لایروبی انهار و راهکارهای تأمین آب کافی برای کشاورزان مورد بررسی قرار گرفت.

وی گفت: موضوعات مرتبط با فرآوری و بسته‌بندی خرما، برندسازی و توسعه ظرفیت‌های این بخش نیز در جلسه مطرح شد تا زنجیره تولید خرما در استان با رویکردی کامل‌تر مورد توجه قرار گیرد.

موالی‌زاده افزود: تأمین نهاده‌های کشاورزی، سوخت مورد نیاز تراکتورها، ادوات کشاورزی و الگوی کشت محصولات پاییزه از دیگر مباحث جلسه بود و موضوع واردات تعداد مورد نیاز تراکتور و ادوات کشاورزی از طریق منطقه آزاد اروند نیز مورد بررسی قرار گرفت.

استاندار خوزستان اظهار کرد: یکی از مباحث مهم جلسه، طرح کمیته امداد با عنوان برکت باران بود که بر اساس آن می‌توان بخشی از زمین‌های غیرکلاس یک و دو کشاورزی و اراضی منابع طبیعی را در اختیار افراد تحت پوشش کمیته امداد قرار داد تا با انجام کشت و فعالیت کشاورزی، زمینه تقویت معیشت این افراد فراهم شود.

وی خاطرنشان کرد: جلسه شورای کشاورزی استان از نظر محتوایی جلسه‌ای پربار بود و مباحث کارشناسی و متنوعی در آن مطرح شد که می‌تواند به پیگیری دقیق‌تر و مستمر مسائل بخش کشاورزی استان کمک کند.

موالی‌زاده تأکید کرد: در کنار کشاورزان هستیم، از آنها حمایت می‌کنیم و مسائل و مشکلاتشان را پیگیری خواهیم کرد، چرا که کشاورزی کاری سخت و پرمخاطره است و محصولات کشاورزی در معرض طوفان، آتش‌سوزی، بارندگی شدید، تگرگ، سیلاب و حوادث مختلف قرار دارند.

استاندار خوزستان گفت: باید این مخاطرات را به گونه‌ای مدیریت کنیم که کشاورزان عزیز استان کمترین آسیب را ببینند و بتوانند با اطمینان بیشتری به فعالیت و تولید خود ادامه دهند.

photo_2026-10-06_05-07-55

photo_2026-10-06_05-07-58

منبع: خبر فوری
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید