اطلاعیه شماره ۲ فولاد خوزستان در خصوص حمله دشمن به این شرکت

اطلاعیه شماره ۲ فولاد خوزستان در خصوص حمله دشمن به این شرکت منتشر شد.

اطلاعیه شماره ۲ فولاد خوزستان در خصوص حمله دشمن به این شرکت

روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان، اطلاعیه شماره ۲ خود در خصوص حملات دشمن متجاوز آمریکایی - صهیونیستی به این شرکت را صادر کرد.

پیرو اطلاعیه قبلی در خصوص حمله دشمن آمریکایی‌صهیونیستی به شرکت فولاد خوزستان، این شرکت اطلاعیه دوم خود را به شرح زیر صادر کرد:

طبق اخرین بررسی های صورت گرفته، به دنبال حمله‌ دشمن آمریکایی‌صهیونیستی به شرکت فولاد خوزستان کارخانجات احیا ۲، مگامدول زمزم۳ و فولادسازی دچار اصابت شده که در پی آن خطوط تولید شرکت متوقف گردیده است.

پس از حضور گروه‌های آتش‌نشانی و امدادی و مهار حوادث، کارشناسان شرکت نسبت به پایدار کردن شرایط و برآورد خسارات وارد عمل شده اند.

در پایان به نمایندگی از طرف کلیه کارکنان شرکت فولاد خوزستان به محضر هم‌میهنان گرامی، مشتریان وفادار ، سهامداران محترم و سایر ذینفعان این شرکت اطمینان می‌دهیم که با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر اراده‌ای فولادین تمام تلاش خود جهت استارت مجدد خطوط تولید این شرکت در کوتاه‌ترین زمان ممکن را به کار گرفته و تا پای جان برای اعتلای صنعت ایران بکوشیم.

منبع: مهر
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    یک قوطی کنسرو سه برابر شده