تماس معاون اول رئیس‌جمهور با استاندار خوزستان در خصوص رسیدگی به سیل زدگان و تقویت خدمات درمانی در اندیمشک

معاون اول رئیس‌جمهوری در تماس با استاندار خوزستان پس از دریافت گزارش روند خدمت‌رسانی در شرایط جنگی و ایام نوروز، دستورات لازم برای حل مشکلات ناشی از سیل اندیمشک و بهبود خدمات درمانی این منطقه را صادر کرد.

تماس معاون اول رئیس‌جمهور با استاندار خوزستان در خصوص رسیدگی به سیل زدگان و تقویت خدمات درمانی در اندیمشک

محمدرضا عارف در ادامه پیگیری‌های مستمر دولت برای اداره کشور در شرایط جنگی، در تماس تلفنی با استاندار خوزستان، آخرین وضعیت خدمت‌رسانی به مردم این استان را بررسی و دستورات لازم را صادر کرد.

 عارف در گفت‌وگو با محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان، گزارشی از اقدامات انجام‌شده در ایام نوروز و شرایط جنگی در این استان دریافت کرد.

 وی با تأکید بر ضرورت رسیدگی فوری به مشکلات مردم، دستورات لازم را برای حل مسائل ناشی از سیل در اندیمشک و همچنین ارتقای خدمات درمانی در این منطقه صادر کرد.

 

 

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    فامیلیش برازنده شه! موالی زاده!