استاندار خوزستان: فرهنگ شهادت، عامل شکست ناپذیری ایران در برابر دشمنان است

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه فرهنگ شهادت و ایستادگی موجب شکست‌ناپذیری ملت ایران شده، اعلام کرد: دشمنان با وجود توطئه‌های ترکیبی، در برابر انسجام ملی و نیروهای مسلح ایران ناامید و شکست‌خورده‌اند.

استاندار خوزستان: فرهنگ شهادت، عامل شکست ناپذیری ایران در برابر دشمنان است

 

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده، روز پنجشنبه ۶ فروردین ۱۴۰۵ در مراسم وداع با پیکر مطهر شهید مدافع امنیت، اسماعیل وندی گفت: حضور باشکوه مردم انقلابی و ولایتمدار در این مراسم، بار دیگر نشان‌دهنده عمق ارادت آنان به آرمان‌های شهدا و فرهنگ ایثار است.

وی با بیان اینکه شهید وندی از تلاشگران و نیروهای ارزشمند اداره کل اطلاعات استان بودند، افزود: این شهید بزرگوار در مسیر تأمین امنیت و آرامش مردم تلاش‌های شبانه‌روزی داشتند و خون پاک آنان درخت تنومند انقلاب اسلامی را آبیاری خواهد کرد.

استاندار خوزستان با اشاره به شرایط حساس کنونی و جنگ ترکیبی دشمنان علیه کشور، تصریح کرد: تا زمانی که فرهنگ شهادت در جامعه ما زنده و پویا باشد، این ملت به حول و قوه الهی شکست‌ناپذیر است و هیچ تهدیدی نمی‌تواند اراده آنان را در هم بشکند.

موالی‌زاده ادامه داد: دشمنان ملت بزرگ ایران را از زانو درآورده‌اند، زیرا این ملت از مرگ نمی‌هراسد و مرگ شرافتمندانه در راه خدا را که همان شهادت است، برای خود سعادت و افتخار می‌دانند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر نقش مهم وحدت و انسجام ملی در پیروزی‌های میدانی، خاطرنشان کرد: با توجه به جهاد و ایستادگی نیروهای مسلح، پایداری مردم و وفاق و انسجامی که در حال حاضر در جامعه وجود دارد، به یاری خداوند متعال قطعاً پیروز این میدان خواهیم بود و توطئه‌های دشمنان خنثی خواهد شد.

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 6
  • ناشناس

    ما مردم ایران فرهنگ زندگی داریم با کسی دشمنی نداریم احیانا آمریکا زمینی بیاد با فرش قرمز ازش استقبال می‌کنیم

    نظرات شما -
    • ناشناس

      امیدوارم تمیز بیان و اصولی کار کنن

    • ناشناس

      یه روزه بیان تموم کنن کارو

    • لیندسی

      یه روزه تموم میکنن که اینا اصن نفهمن چگونه سقوط کردن

  • پژمان

    من میخوام زندگی کنم نمیخوام شهید شم کیو ببینم ، مملکت داغون شده اقا از شهادت حرف میزنه

  • ناشناس

    من که بهشون خوش امد گویی میگم