از تالار صدای مردم تا بازدید میدانی از ملاشیه اهواز؛ همراهی استاندار خوزستان با خواسته‌های شهروندان/ تصویب 4 اقدام اجرایی با زمان‌بندی مشخص برای رفع چالش‌های منطقه

مطالبات شهروندان منطقه ملاشیه اهواز در تالار صدای مردم شنیده شد و با بازدید میدانی و دستورات استاندار خوزستان، برای رفع چالش‌های اساسی ۴ اقدام عملیاتی با زمان‌بندی مشخص مصوب شد.

از تالار صدای مردم تا بازدید میدانی از ملاشیه اهواز؛ همراهی استاندار خوزستان با خواسته‌های شهروندان/ تصویب 4 اقدام اجرایی با زمان‌بندی مشخص برای رفع چالش‌های منطقه

به گزارش روابط عمومی استانداری خوزستان، سید محمدرضا موالی‌زاده روز شنبه ۲۹ آذر پس از حضور و گفت‌وگو با اهالی منطقه ملاشیه اهواز در تالار “صدای مردم”، همراه با آنان برای بررسی دقیق‌تر شرایط عازم بازدید میدانی از این محله شد.

وی در جریان این بازدید و پس از بررسی‌های میدانی دستورات فوری برای رفع مشکلات این محله را صادر کرد که بر اساس آن مصوبات صورت‌جلسه به شرح ذیل است:

* شبکه فاضلاب ۸ خیابان اصلی محله ملاشیه باید حداکثر تا ۴۵ روز آینده به‌طور کامل تکمیل و بهره‌برداری شود.

* مشکل آب شرب ۸ خیابان این محله هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت باید به‌طور ریشه‌ای و حداکثر تا ۶ ماه آینده مرتفع شود.

* زیرسازی و آسفالت ۱۴ خیابان ملاشیه نیز با مسئولیت مستقیم شهرداری اهواز حداکثر تا یک ماه آینده انجام شود.

همچنین مقرر شد نصب تیربرق، چراغ و تأمین روشنایی کامل این ۱۴ خیابان نیز هم‌زمان با آسفالت‌کاری و تا یک ماه آینده انجام شود.

تالار “صدای مردم” طی روزهای اخیر با ابتکار استاندار خوزستان برای نخستین بار در کشور با هدف ساماندهی و مدیریت سازنده تجمعات صنفی و مردمی راه‌اندازی شده است. رویکرد تعاملی و میدانی استاندار خوزستان در پیگیری مستقیم مطالبات مطرح‌شده در این تالار، نویدبخش تحولی جدید در مسیر ارتباط مؤثر دولت و مردم در استان است.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید