باند قاچاق مواد مخدر صنعتی در خراسان شمالی منهدم شد

باند قاچاق مواد مخدر صنعتی در خراسان شمالی منهدم شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بجنورد ، سردار علیرضا مظاهری اظهار داشت: در پی گزارش رسیده مبنی بر اینکه شخصی به هویت «م.ک» به همراه همسرش در امر تهیه و انتقال مواد مخدر صنعتی از شهر مشهد به بجنورد فعالیت دارد، موضوع در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قرار گرفت.

وی بابیان اینکه پس از انجام یک ماه اقدامات فنی و اطلاعاتی نهایتاً مشخص شد متهمان قصد انتقال مقدار قابل‌توجهی مواد مخدر صنعتی به بجنورد رادارند، افزود: پس از هماهنگی‌های لازم، تعداد دو اکیپ از مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان به ابتدای حوزه استحفاظی از سمت خراسان رضوی اعزام شدند.

این مقام ارشد انتظامی افزود: مأموران پس از گذشت چند ساعت یک دستگاه خودروی 405 که حامل متهمان و مواد مخدر بود را در محور فاروج به شیروان شناسایی و با همکاری پلیس مبارزه با مواد مخدر شیروان طی یک عملیات غافلگیرانه در میدان معلم این شهرستان، خودرو را متوقف و سه متهم را دستگیر کردند.

فرمانده انتظامی استان خراسان شمالی با اشاره به انتقال متهمان و خودروی توقیفی به مقر پلیس مبارزه با مواد مخدر شهرستان شیروان، تصریح کرد: در قسمت صندوق‌عقب خودرو، از داخل یک ساک برزنتی متعلق به متهم «م.ک» حاوی سه بسته نیم کیلویی مواد مخدر صنعتی شیشه مجموعاً به وزن یک کیلو و 500 گرم کشف و ضبط شد.

سردار مظاهری با تأکید بر ناامن کردن استان خراسان شمالی برای قاچاقچیان مواد مخدر، خاطرنشان کرد: برخورد و مقابله با قاچاق و توزیع مواد مخدر سنتی و صنعتی از اولویت‌های فرماندهی انتظامی استان بوده و نیروهای جان‌برکف انتظامی از هیچ تلاشی برای مقابله با قاچاقچیان مواد مخدر دریغ نخواهند کرد.

منبع: تسنیم

10

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید