وزیر آموزش و پرورش:

در صورت عادی شدن شرایط آزمون‌های نهایی از ۲۱ تیر آغاز می شود

وزیر آموزش و پرورش گفت: برنامه‌ریزی لازم برای برگزاری امتحانات نهایی در دو سناریو انجام شده و در صورت عادی بودن شرایط کشور، آزمون‌های نهایی از ۲۱ تیر برگزار خواهد شد.

در صورت عادی شدن شرایط آزمون‌های نهایی از ۲۱ تیر آغاز می شود

علیرضا کاظمی امروز پنجشنبه در حاشیه مراسم بزرگداشت شهید سرلشکر محمد پاکپور، فرمانده سابق کل سپاه، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: برگزاری امتحانات داخلی شامل پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم به شورای تأمین استان‌ها واگذار شده و استان‌ها متناسب با شرایط موجود، تصمیمات لازم را اتخاذ کرده‌اند. برخی آزمون‌ها نیز برگزار شده و از ظرفیت‌های موجود برای برگزاری امتحانات استفاده خواهد شد.

وی افزود: برنامه امتحانات نهایی نیز تدوین و آماده شده و در دو سناریو اجرا خواهد شد. در صورتی که شرایط کشور عادی شود، بنا داریم آزمون‌های نهایی را از ۲۱ تیرماه برگزار کنیم. اگر شرایط عادی نشود نیز امتحانات پایه‌های یازدهم و دوازدهم به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

کاظمی ادامه داد: ان‌شاءالله امتحانات نهایی در موعد مقرر برگزار می‌شود و دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل خواهند شد و جای هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت روایت رویدادهای مهم کشور در نظام آموزشی گفت: یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های ما انعکاس تاریخ پرافتخار کشور، به‌ویژه در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان است. اتفاقاتی که در سال گذشته برای ملت و کشور ما رخ داد، از پرافتخارترین بخش‌های تاریخ ایران به شمار می‌رود.

وی تصریح کرد: قطعا از تمام ظرفیت‌های آموزشی استفاده خواهیم کرد تا این تاریخ پرافتخار، شهدای انقلاب، فرماندهان شهید، دانشمندان شهید و از همه مهم‌تر مقاومت، تاب‌آوری و میدان‌داری مردم را به تصویر بکشیم.

کاظمی خاطرنشان کرد: زیبایی‌ها و جلوه‌های ناب ایستادگی و مقاومت ملت ایران را با استفاده از تمامی ظرفیت‌های آموزشی، فرهنگی و هنری منعکس خواهیم کرد و آموزش و پرورش در این زمینه به وظیفه خود عمل خواهد کرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید