چراغ سبز دولت به صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان/ ویدئو

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تاکید بر اینکه موتورسیکلت زنان مطالبه‌ای است که باید به آن پاسخ داده شود، اعلام کرد که بر اساس استعلام‌های انجام شده، هیچ منع قانونی برای صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان وجود ندارد و این موضوع با انجام هماهنگی، قابلیت تحقق دارد.

چراغ سبز دولت به صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان/ ویدئو

استعلام دولت برای موتورسواری زنان؛ منع قانونی ندارد/ هماهنگی برای تربیت افسران و مربیان زن

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر اینکه صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان مطالبه‌ای جدی است، گفت: براساس استعلام‌های انجام‌شده، هیچ منع قانونی در این زمینه وجود ندارد و امید است با انجام هماهنگی‌های اجرایی، این موضوع محقق شود.

زهرا بهروزآذر در پاسخ به پرسشی درباره صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان و اظهارنظرهای متفاوتی که در این زمینه مطرح می‌شود، گفت: این دغدغه، دغدغه‌ای مهم برای زنان است و اهمیتی ندارد که تعداد زنان موتورسوار یک نفر باشد یا هزاران نفر؛ به هر حال این یک مطالبه است و باید به آن پاسخ داده شود.

وی با بیان اینکه شخصاً از ابتدا پیگیر این موضوع بوده است، افزود: بنده در ابتدا تصور می‌کردم که برای حل این مسئله نیاز به اصلاح قانون وجود دارد، اما استعلامی که انجام دادم نشان داد هیچ منع قانونی برای صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان وجود ندارد.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به شرایط زندگی امروز زنان اظهار کرد: زنان امروز با توجه به مشغله‌های متعددی که در زندگی دارند و همچنین هزینه‌های بالای رفت‌وآمد، به موتورسیکلت به‌عنوان یک وسیله حمل‌ونقل برای حل مسائل تردد و ترافیک فکر می‌کنند و می‌خواهند از این وسیله استفاده کنند و این حق آن‌هاست. باید بتوانیم این موضوع را حل کنیم.

بهروزآذر با اشاره به پیامدهای موتور سواری آنهم بدون داشتن گواهینامه گفت: در حال حاضر بخشی از زنان از موتورسیکلت استفاده می‌کنند، اما متأسفانه نداشتن گواهینامه باعث می‌شود نتوانند از سایر امکانات حمایتی از جمله بیمه شخص ثالث و سایر خدمات مرتبط، استفاده کنند. بنابراین هدف ما این است که این مسئله حل شود.

واقعیت این است که اگر زنان، به‌عنوان موتورسوار وارد شبکه حمل‌ونقل شوند، هم به دلیل دقت و هم به دلیل رعایت بیشتر آداب تردد، می‌توانند کیفیت رانندگی و فرهنگ ترافیک را ارتقاء دهند.

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در ادامه به الزامات اجرایی این موضوع اشاره کرد و گفت: در حال حاضر انجام برخی هماهنگی‌ها از جمله تأمین مربیان زن و افسران زن برای اینکه در فرآیند آموزش و آزمون دچار مشکل نشویم، نیاز است. در صورتی که این هماهنگی‌ها انجام شود که تدابیر آن در حال انجام است، صدور گواهینامه نیز اتفاق می‌افتد.

وی تأکید کرد: صدور گواهینامه موتورسیکلت زنان نیازی به قانون یا مقررات جدید ندارد زیرا قوانین و مقررات موجود برای انجام این کار کافی است. قانون به‌صراحت اعلام کرده که مرجع صدور گواهینامه همه وسایل نقلیه نیروی انتظامی است و برای زنان نیز هیچ ممانعتی ایجاد نشده است و اگر ملاحظات اجرایی دیده و برطرف شود، ان‌شاءالله صدور گواهینامه موتورسیکلت برای زنان نیز محقق خواهد شد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • ناشناس

    امثال تان با کارشناس تان می گفتید موتور صرفا بازی و سرگرمی است و در پیست موتور خارج شهر باشه .سایتهای خبری هست و این نظر را اول من نوشتم .خوبه راحت نظرات را می خوانی و سخنرانی می کنید !!!!!حتی به موتور زین می گویید در حالیکه موتورهای سه چرخ و اسکوتر و موتورهایی که حالت کشتی دارند اصلا صندلی اند نه زین ...
    ضمنا چرا فقط دنبال درآمد و کشاندن به گواهینامه گرفتن ...و علافی در ادارات آید ‌...وقتی خیلی کشورها برای موتورهای شارژی که سرعت کمتر از دوچرخه دارند گواهینامه نمی خواهند قانون از کجا درآوردید..پس برای دو چرخه هم گواهینامه بخواه !!!!!!والا ...لابد صد تا آزمایش خون و فلان هم می خوای ..در اروپا گواهینامه. برای ماشین شارژی کوچک ...حومه

    ۸۰۸