کدام بیمارستان های تهران در جنگ ۱۲ روزه آسیب دیدند؟

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: بیمارستان‌های «حضرت فاطمه زهرا (س)»، «شهید مطهری» و یکی از مراکز درمانی در رباط کریم به طور غیرمستقیم مورد حمله رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۲روزه قرار گرفت که بخشی از آن‌ها تخریب شد ولی تلفاتی نداشتیم.

کدام بیمارستان های تهران در جنگ ۱۲ روزه آسیب دیدند؟

نادر توکلی روز سه شنبه در یک نشست خبری که در محل دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه از همان ساعت اولیه حمله اسرائیل به کشور، کمیته بحران دانشگاه علوم پزشکی ایران تشکیل شد، افزود: بیماران و پرسنل بیمارستان سوانح و سوختگی شهید مطهری به طور کلی تخلیه شده بود و هیچ مجروحی و شهیدی از این مرکز درمانی نداشتیم. 

وی ادامه داد: در جنگ ۱۲ روزه، ۷۰۵ مجروح به بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه منتقل شدند که از این تعداد ۳۳ نفر شهید شدند. اکنون نیز ۲۰ مجروح هنوز بستری هستند و مابقی ترخیص شدند. 

روابط عمومی پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: به اطلاع مردم شهرستان تبریز می‌رساند در راستای خنثی‌سازی مهمات و پاکسازی اماکن در ساعات آینده صدای انفجار کنترل شده سمت پایگاه هوایی شهید فکوری خواهید شنید. 

توکلی تصریح کرد: همه بیمارستان‌ها در طول ۱۲ روزه جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی علیه ایران در آماده‌باش کامل بودند و مرخصی‌ها برای کادر درمان به خصوص پزشکان و پرستاران لغو شد و از زحمات آن‌ها قدردانی می‌کنیم. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: تیم‌های سوانح و حوادث با حضور متخصصان طب اورژانس، جراحی، ارتوپدی، جراحی مغز و اعصاب و بیهوشی در مراکز درمانی تشکیل شدند و به مجروحان رسیدگی کامل داشتند. 

 

ذخیره دارو و تجهیزات پزشکی در شرایط بحران

توکلی با اشاره به آماده‌باش مراکز درمانی در بحران‌های احتمالی جنگ در آینده، افزود: همه پرسنل و کادر درمان بیمارستان‌ها برای روزهای آینده در حالت آماده باش هستند و اقلام حیاتی از جمله داروها، تجهیزات پزشکی و خشکبار برای ذخیره وجود دارد. 

وی با بیان اینکه بخش تصویربرداری و اتاق عمل در جنگ ۱۲ روزه فعال بود و اکنون نیز فعال است، گفت: اعمال جراحی که جنبه اورژانسی ندارند در شرایط بحران لغو می‌شوند و این اقدام باعث خالی شدن ظرفیت حدود ۷۰ درصدی بخش‌های بستری بیمارستان‌ها شده است و در مواقع بحرانی خدمات دهی به آسیب دیدگان احتمالی بیشتر خواهد شد. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران تصریح کرد: در زمینه میزان تاب‌آوری و سلامت روان مردم در شرایط بحرانی نیز دستورالعملی را به مراکز درمانی ابلاغ کردیم و برنامه‌های آموزشی، تولید محتوا و اطلاع‌رسانی متشکل از تیم روانپزشک، روانشناس و سایر نیروهای کادر درمان در دست اقدام است. 

رتبه برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در تایمز ۲۰۲۵

توکلی با اشاره کسب رتبه برتر این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی تایمز در سال ۲۰۲۵، تصریح کرد: این دانشگاه در رتبه‌بندی جهانی تایمز در سال ۲۰۲۵ میلادی به عنوان دانشگاه برتر در کشور شناخته شده است و در حوزه پرستاری و مامایی رتبه نخست، در رشته پزشکی رتبه دوم و در بخش پیشبرد سلامت رتبه نخست را در کشور داریم. 

وی تصریح کرد: توسعه پزشکی خانواده از محورهای مهم دانشگاه است و علاوه بر پژوهش و آموزش در خدمات سلامت هم باید فعالیت داشته باشد و این موضوع نیز از شاخص‌های رتبه‌بندی تایمز است.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید