دستگیری راننده و زنی که روی سقف پراید در حال حرکت نشسته بود

رئیس پلیس راه فراجا از دستگیری راننده و زنی که روی سقف پراید در حال حرکت نشسته بود خبر داد.

دستگیری راننده و زنی که روی سقف پراید در حال حرکت نشسته بود

در روزهای اخیر، ویدیویی در فضای مجازی منتشر شد که بازتاب گسترده‌ای در میان کاربران و رسانه‌ها داشت. در این فیلم، زنی دیده می‌شود که در حرکتی مخاطره‌آمیز و هنجارشکنانه، روی سقف یک خودروی پراید در حال حرکت نشسته است، اقدامی که با واکنش سریع پلیس راه و مقامات قضایی روبه‌رو شد. سرهنگ احمد کرمی‌اسد، در تشریح این موضوع اعلام کرد: پس از انتشار این فیلم، اقدامات شناسایی بلافاصله در دستور کار پلیس قرار گرفت و خودروی مربوطه در شهرستان همدان شناسایی و توقیف شد. فرد خاطی نیز دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شد.

وی افزود: راننده و فردی که اقدام به این حرکت خطرناک کرده بود در بازجویی‌ها مدعی شدند که این اقدام با هدف تخلیه هیجانات و تمرین بدلکاری انجام شده است. با این حال، این رفتار که مصداق بارز اخلال در نظم عمومی و به خطر انداختن امنیت ترافیکی است، نمی‌تواند بدون پاسخ بماند.

بنابر اعلام سرهنگ کرمی‌اسد، با دستور صریح مقام قضایی، پرونده‌ای برای متخلفان تشکیل و خودرو تا اطلاع ثانوی توقیف شد.

وی همچنین با قدردانی از همراهی دستگاه قضایی با پلیس در برخورد با هنجارشکنان حوزه ترافیک، تأکید کرد: مراجع قضایی در کنار پلیس، با کسانی که به هر نحو در نظم عمومی اخلال ایجاد می‌کنند، قاطعانه و بدون اغماض برخورد می‌کنند.

او ادامه داد: این هماهنگی بین پلیس و دستگاه قضا، موجب شده است که پس از شناسایی متخلفان توسط ضابطان قضایی، در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای آن‌ها پرونده تشکیل و احکام قانونی صادر شود. چنین اقداماتی نقش مؤثری در پیشگیری از تکرار این‌گونه ناهنجاری‌ها دارد.

رئیس پلیس راه فراجا، در پایان تاکید کرد که دستگاه‌های انتظامی و قضایی کشور، در حفظ نظم و امنیت ترافیکی و مقابله با رفتارهای مخاطره‌آمیز در سطح جامعه، همکاری تنگاتنگ و کارآمدی دارند و با هرگونه اقدامی که سلامت عمومی را تهدید کند، به شدت برخورد خواهند کرد.

منبع: ايسنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • حیدر

    به مرکز رواندرمانی هدایتشون کنید ، در غیر این صورت هوس پرواز با دستهای گشوره از برجهای بلند به سرشون میزنه😂