امام جمعه رشت:

رئیس آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای جاسوس است

امام‌جمعه رشت با اشاره به اینکه فردی در رأس آژانس هسته‌ای قرار دارد که خود سابقه جاسوسی برای اسرائیل دارد، گفت: ایران بارها به تعهدات خود پایبند بوده و آن‌ها از هر فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند.

رئیس آژانس بین المللی انرژی هسته‌ای جاسوس است

آیت‌الله رسولی فلاحتی در خطبه های نماز جمعه رشت گفت: فردی در رأس آژانس هسته‌ای قرار دارد که خود سابقه جاسوسی برای رژیم صهیونیستی دارد.

آیت‌الله رسولی فلاحتی در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته رشت در مصلای این شهر با تسلیت فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی علیه‌السلام اظهار کرد: در دیدار ویدیو کنفرانسی هیئت دولت با رهبری در هفته گذشته، ایشان فرمودند سال آخر فعالیت دولت فرصتی قابل‌توجه بوده تا کارهای بزرگ و اثرگذاری مانند اصلاح نظام بودجه در کشور انجام شود.

وی با بیان اینکه نظام بودجه‌ای کشور اشکالات زیادی دارد که باید اصلاح شود، افزود: نظام بانکی کشور بیمار است زیرا در این شیوه، بانکداری صورت نمی‌گیرد بلکه بنگاه‌داری انجام می‌گیرد.

فلاحتی با تأکید بر لزوم توجه به تولید که اشتغال را به همراه دارد، افزود: معیشت راحت، کاهش تورم، تقویت ارزش پول موضوعاتی است که توجه به تولید می‌تواند راه‌حلی برای آن‌ها باشد.

وی با قدردانی از هیئت‌های عزاداری و جوانان حسینی که رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی را به‌درستی انجام دادند، اظهار کرد: هیئات و مسؤولین هیئت‌ها به‌خوبی رصد کرده و به‌خوبی این موضوع را مدیریت کردند.

فلاحتی با بیان اینکه آمریکا روزبه‌روز به‌سوی مفتضح شدن پیش رفته و دولتمردان آمریکا در موضع ضعف و زبونی سیاسی و جهانی قرارگرفته‌اند تصریح کرد: اخیراً در پرونده ایران به شورای امنیت و مکانیسم ماشه مفتضح شده و به آژانس بین‌المللی هسته‌ای فشار آوردند تا اقداماتی انجام دهد.

امام‌جمعه رشت با اشاره به اینکه فردی در رأس آژانس هسته‌ای قرار دارد که خود سابقه جاسوسی برای رژیم صهیونیستی دارد، گفت: ایران بارها به تعهدات خود پایبند بوده و آن‌ها از هر فرصتی برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده می‌کنند.

فلاحتی خاطرنشان کرد: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها دشمن شماره یک ملت ایران هستند و ملت ایران همیشه فریاد مرگ بر آمریکا بر زبان دارند.

منبع: انتخاب

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 8
  • مورخ

    پس چرا راهش دادن به کشور؟

  • حسین

    جناب امام جمعه مگه تو چه کاره ای که تو همه چی دخالت می کنی ونظر میدی.

  • گیلان

    متاسفم !!

  • شهروند۱

    عجب، چطور نیروهای خدوم وزارت اطلاعات و سایر دستگاههای امنیتی متوجه نشدن ، اما شما متوجه شدی ، جلل خالاق

  • شما چی کاره ای؟!!

    اینقدر که شما از اسرائیل خبر داری بقیه دنیا ندارن ها!!!! عجیب نیست؟؟؟؟

  • قلندر

    جاسوسی و جاسوس بودن را تنها وزارتاطلاعات میتواند تایید کند تازه چرا اگر جاسوسی آژانس محرز است تاکنون مراجع امنیتی مثل وزارتاطلاعات.اطلاعات سپاه.وووسکوت کردن

  • از جان سیر

    شماها چطور به خود اجازه میدهید راجع به تمام امور نظر بدهید.از امنیتی تا اقتصادی و آموزشی و تربیتی و حتی کودکان و ........و اخیرا ورزش .این نشان از بیسوادی شماهاست.دریایی به عمق یک بند انگشت.

  • سلحشور

    کدام مسئول جاسوسان را به ایران راه می دهد --- آی کاش حاج آقا فلاحتی امام جمعه ی محترم رشت دلایل مستندی برای رسوا سازی جاسوسی مدیر کنونی آژانس بین المللی انرژی اتمی ارائه می کردند تا مردم غیور انقلابی ایران بار دگر راه را به روی جاسوسان مزدور برای آمدن به کشور ما باز نکنند و با کفش و لگد آنان را از فرودگاه به سوی اربابانشان پرتاب کنند و راه گشایان درونی به روی این جاسوسان را نیز رسوا نمایند تا هر مسئول مشکوکی که جرئت می کند جاسوسان را به کشور راه دهد نیز رسوا شود و به خیانت راه گشایی برای جاسوسان بیگانه محاکمه و به مجازات شایسته ی خیانت خود برسد.