رئیس شورای شهر گرگان خبرداد:
کمک یک میلیارد تومانی شورای شهر گرگان به مناطق سیل زده گلستان
رئیس شورای اسلامی شهر گرگان از تصویب و اختصاص کمک یک میلیارد تومانی پارلمان محلی به سیل زدگان استان خبر داد.
علی اصغر یوسفی در گفتگو با خبرنگار خبر فوری درباره اقدامات شورای شهر و شهرداری گرگان درخصوص امدادرسانی به مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در روز دوم فروردین جلسه مدیریت بحران استان در آق قلا با حضور آقای غراوی (معاون عمرانی وقت و سرپرست فعلی استانداری گلستان) و دیگر مدیران برگزار و از همان روز امکانات مورد نیاز برای کمک به مناطق سیل زده از سوی شهرداری گرگان ارسال شد.
یوسفی افزود: خدمات رسانی شهرداری گرگان تا امروز در حوزه های مختلف شهری مانند نظافت معابر، آتش نشان ی، ارسال چندین قایق، پمپ آب و غواص در مناطق سیل زده آق قلا و گمیشان انجام شده و ادامه دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین نخستین جلسه رسمی شورا را پس از تعطیلات رسمی با حضور شهردار تشکیل دادیم و در آنجا مبلغ یک میلیارد تومان را در حوزه های عمرانی و خدماتی برای کمک به سیل زدگان استان به ویژه شهرستان آق قلا مصوب کردیم.
رئیس شورای شهر گرگان ادامه داد: سپس شهرداری گرگان با درخواست شورای شهر، یک پایگاه خدماتی در ورودی آق قلا برپا کرد و اکنون تمرکز نیروها و ماشین آلات شهرداری گرگان در آن مرکز مستقر شده است.
یوسفی در پایان گفت: ما به عنوان شورای مرکز استان وظیفه داشتیم خدماتی برای شهروندان استان که در ایام عید دچار خسارت شدند را داشته باشیم.
منبع: خبرفوری
73