رئیس شورای شهر گرگان خبرداد:

کمک یک میلیارد تومانی شورای شهر گرگان به مناطق سیل زده گلستان

رئیس شورای اسلامی شهر گرگان از تصویب و اختصاص کمک یک میلیارد تومانی پارلمان محلی به سیل زدگان استان خبر داد.

کمک یک میلیارد تومانی شورای شهر گرگان به مناطق سیل زده گلستان

علی اصغر یوسفی در گفتگو با خبرنگار خبر فوری درباره اقدامات شورای شهر و شهرداری گرگان درخصوص امدادرسانی به مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در روز دوم فروردین جلسه مدیریت بحران استان در آق قلا با حضور آقای غراوی (معاون عمرانی وقت و سرپرست فعلی استانداری گلستان) و دیگر مدیران برگزار و از همان روز امکانات مورد نیاز برای کمک به مناطق سیل زده از سوی شهرداری گرگان ارسال شد.

یوسفی افزود: خدمات رسانی شهرداری گرگان تا امروز در حوزه های مختلف شهری مانند نظافت معابر، آتش نشان ی، ارسال چندین قایق، پمپ آب و غواص در مناطق سیل زده آق قلا و گمیشان انجام شده و ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: همچنین نخستین جلسه رسمی شورا را پس از تعطیلات رسمی با حضور شهردار تشکیل دادیم و در آنجا مبلغ یک میلیارد تومان را در حوزه های عمرانی و خدماتی برای کمک به سیل زدگان استان به ویژه شهرستان آق قلا مصوب کردیم.

رئیس شورای شهر گرگان ادامه داد: سپس شهرداری گرگان با درخواست شورای شهر، یک پایگاه خدماتی در ورودی آق قلا برپا کرد و اکنون تمرکز نیروها و ماشین آلات شهرداری گرگان در آن مرکز مستقر شده است.

یوسفی در پایان گفت: ما به عنوان شورای مرکز استان وظیفه داشتیم خدماتی برای شهروندان استان که در ایام عید دچار خسارت شدند را داشته باشیم.

منبع: خبرفوری

73

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید