مهمان ناخوانده بدبو، مردم را از نمایشگاه کتاب فراری داد + تصاویر

گرچه در شب سوم برگزاری، نمایشگاه کتاب استان گلستان حضور پرشوری از مردم را به خود دید ولی آبگرفتگی کانال فاضلاب و انتشار بوی نامطبوع آن، روبه‌روی درب نمایشگاه منجر به اعتراض مردم شد.

مهمان ناخوانده بدبو، مردم را از نمایشگاه کتاب فراری داد + تصاویر

نمایشگاه کتاب استان گلستان جمعه شب مورد استقبال باشکوه مردم استان قرار گرفته بود و تقریبا نمایشگاه کتاب نسبت به شب‌های گذشته به ویژه در روز تعطیل شلوغ‌تر از روزهای گذشته بود.

گرچه گرانی‌کتاب و ورودی شلوغ و نامناسب برای خرید بن کتاب سبب گلایه از سوی علاقمندان حوزه کتاب شده بود ولی شرایط مطلوبی در نمایشگاه برای خرید کتاب فراهم بود و کتاب‌های دانشگاهی و کنکور نیز بیشترین علاقمندی را برای خرید بازدید کنندگان به خود نشان داد.

اما افرادی که با شرایط اقتصادی و گرانی کتاب نسبت به خرید و تهیه کتاب اقدام کرده بودند در هنگام خروجی با شرایط مشمئزکننده رو به رو شدند.

گرچه در شب سوم نمایشگاه کتاب استان گلستان حضور پرشوری از سوی مردم را به خود دید ولی آبگرفتگی کانال ورودی فاضلاب در روبه‌روی درب نمایشگاه بین‌المللی منجر به اعتراض مردم شد.

به دلیل گرفتگی مسیر آب و فاضلاب در جلوی درب نمایشگاه بین‌المللی بسیاری از افراد به ویژه خانواده‌هایی که به دلیل شلوغی مسیر بدون وسیله نقلیه تردد کرده بودند با مشکل روبه‌رو شدند و این امر منجر به گلایه و اعتراض بازدید کنندگان نمایشگاه کتاب شد.

گفتنی است؛ در این نمایشگاه ۴۶۶ ناشر در ۲۵۹ غرفه حضور دارند و ۷۳ هزار عنوان کتاب منتشر شده برای فروش در این نمایشگاه در نظر گرفته شده است.

همچنین ۱۵ ناشر استانی و هشت ناشر اهل سنت و ۱۲ کتاب فروشی در این نمایشگاه مشارکت دارند.

کتاب‌ها در این نمایشگاه با ۳۰ درصد تخفیف عرضه می‌شود که ۲۰ درصد از طریق بانک و ۱۰ درصد در غرفه‌ها این تخفیف‌ها اعمال می‌شود.

منبع: فارس

763

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید