کشتی‌فرنگی قهرمانی آسیا؛

نوری و قاسمی فینالیست شدند/ خدری، عبدولی و گرایی به رده‌بندی رفتند

نمایندگان اوزان 87 و 130 کیلوگرم کشورمان با برتری مقابل حریفان راهی دیدار نهایی مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی آسیا در چین شدند.

نوری و قاسمی فینالیست شدند/ خدری، عبدولی و گرایی به رده‌بندی رفتند

رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی بزرگسالان آسیا از صبح امروز در چین آغاز شده است که نمایندگان کشورمان در ۵ وزن اول به مصاف حریفانشان رفتند که حسین نوری و امیر قاسمی منجزی در اوزان 87 و 130 کیلوگرم با برتری مقابل رقیبان جواز حضور در فینال مسابقات را کسب کردند.

* نتایج کشتی‌گیران کشورمان به شرح زیر است:

در وزن 55 کیلوگرم رضا خدری پس از استراحت در دور اول در دور دوم مقابل الهام بهرام اف، دارنده مدال نقره جوانان جهان از ازبکستان با نتیجه 4 بر 4 مغلوب شد که با توجه به حضور حریفش در فینال به دیدار رده‌بندی رفت. خدری برای کسب مدال برنز به مصاف آسان سلیمانوف از قرقیزستان می‌رود.

در وزن 63 کیلوگرم سامان عبدولی پس از استراحت در دور نخست در دور دوم یوشیکییامادا از ژاپن را با نتیجه 11 بر 2 شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. وی در این مرحله مقابل ارباتو تیو از چین با نتیجه 6 بر 4 مغلوب شد و به دیدار رده‌بندی رفت. عبدولی برای کسب مدال برنز به مصاف تورسینوف از قزاقستان می‌رود.

در وزن 77 کیلوگرم محمدعلی گرایی در دور نخست با نتیجه 8 بر صفر از سد کایراتبک توگولبایف از قرقیزستان گذشت. وی در دور دوم نیز بیلان نالگیف از ازبکستان را با نتیجه 4 بر صفر مغلوب کرد و راهی مرحله نیمه نهایی شد، اما در این مرحله با نتیجه 8 بر صفر مغلوب کیم هیون وو، قهرمان جهان و المپیک از کره جنوبی شد و به دیدار رده بندی رفت.

در وزن 87 کیلوگرم حسین نوری در دیدار نخست فی پنگ دارنده مدال برنز آسیا از چین را با نتیجه 3 بر یک مغلوب کرد. وی در دور دومماتسو سومی، دارنده مدال نقره آسیا از ژاپن را با نتیجه 4 بر 2 شکست داد و به مرحله نیمه نهایی راه یافت. نوری در این مرحله با نتیجه 3 بر یک از سد رستم آساکولوف، دارنده مدال نقره جهان و قهرمان آسیا از ازبکستان گذشت و راهی دیدار فینال شد. وی برای کسب مدال طلا به مصاف کومار سونیل از هند خواهد رفت.

در وزن 130 کیلوگرم امیر قاسمی منجزی در دور اول با نتیجه 2 بر یک مورات رامونوف، دارنده مدال نقره آسیا از قرقیزستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد و در مرحله نیمه نهایی با نتیجه 8 بر صفر مین سئوک کیم، دارنده مدال برنز جهان و بازی‌های آسیایی از کره جنوبی را از پیش رو برداشت و به دیدار فینال راه یافت.

منبع: فارس

2034

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید