زارع: مدالم را به شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تقدیم می‌کنم/ ویدئو

قهرمان سنگین وزن کشتی جهان مدالش را تقدیم شهدای حنگ تحمیلی ۱۲ روزه کرد.

زارع: مدالم را به شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه تقدیم می‌کنم/ ویدئو

امیرحسین زارع با پیروزی بر گئورگی مشویلدیشویلی از جمهوری آذربایجان به مدال طلای وزن ۱۲۵ کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان دست پیدا کرد.

این ششمین مدال جهانی و المپیک زارع بود که در سن ۲۴ سالگی به آن دست پیدا کرده است.

زارع بعد از کسب این مدال ارزشمند جهانی اعلام کرد: این لطف خدا بود که توانستم به سومین طلای خود در زاگرب دست پیدا کنم. از زحمات تمام کسانی که در این راه من را کمک کردند تشکر می‌کنم. خدا را شکر که شرمنده مردم ایران نشدم.

وی با بیان اینکه عملکرد خوبی در زاگرب داشتم گفت: مدالم را تقدیم به کسانی می‌کنم که در ایام جنگ تحمیلی ۱۲ روزه عزادار شدند. من این مدال را به خانواده شهدا تقدیم می‌کنم. کسب این مدال لطف خدا بود. با لطف و دعای این مردم من توانستم به سکوی مدالی جهان برسم.

قهرمان سنگین وزن جهان گفت: در ۱۳ ماه گذشته مربیان و فدراسیون زحمات زیادی برای من کشیدند از و تمامی این عزیزان تشکر می‌کنم.

منبع: ایرنا
شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 4
  • ناشناس

    دمت گرم شیر مرد ایران، تو دوران پریشانی ونا امیدی یک مقدار دلمان را شاد کردی ،حق نگه دارت باد

    نظرات شما -
    • ناشناس

      الهی دلش همیشه شاد و تنش سالم و عاقبتش بخیر باشه

  • ناشناس

    ناز نفست 🌹🌺
    هر ورزشکاری قبلش باید پهلوان باشه
    و تو پهلوانی و مردانگی رو تعبیر کردی
    الهی دعای همه شهدای مظلوم از رایان دو ماه تا مادر باردار تا پدر مظلوم تا دختر و پسر وطن تا دانشمندان مظلوم تا نظامیان مظلوم مقتدر پشت و پناهت باشه

  • ناشناس

    پس چرا حرفش رو نیمه کاره گذاشتی ؟!