قرعه کشی کشتی آزاد المپیک برگزار شد

یزدانی و تیلور تا فینال با هم روبه‌‌رو نمی‌‌شوند

حریفان دو ملی‌پوش اوزان ۵۷ و ۸۶ کیلوگرم کشتی آزاد کشورمان در بازی‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو مشخص شدند.

یزدانی و تیلور تا فینال با هم روبه‌‌رو نمی‌‌شوند

مراسم قرعه‌کشی اوزان ۵۷ و ۸۶ کیلوگرم رقابت‌های کشتی آزاد المپیک ۲۰۲۰ توکیو صبح امروز (سه‌شنبه - به وقت تهران) برگزار شد.

در وزن ۵۷ کیلوگرم رضا اطری در دور نخست به مصاف سلیمان آتلی از ترکیه می‌رود و در صورت پیروزی بر این حریف، در دور بعد با برنده کشتی میان آرسن هاروتونیان از ارمنستان و بخبایار اردنبات از مغولستان کشتی می‌گیرد. زائور اوگویف قهرمان جهان از روسیه در گروه اطری حضور دارد. در این وزن ۱۶ نفر حاضر هستند.

همچنین در وزن ۸۶ کیلوگرم حسن یزدانی در دور نخست با «جاورایل شاپیف» از ازبکستان کشتی می‌گیرد و در صورت پیروزی بر این حریف، در دور دوم به مصاف برنده کشتی میان «استفان ریچموت» از سوئیس و «فاتح بنفردجلا» از الجزایر می‌رود.

«آرتور نایفونوف» از روسیه در گروه یزدانی حضور دارد. همچنین «دیوید تیلور» آمریکایی در آن سوی جدول کشتی می‌گیرد و تا دیدار فینال با یزدانی روبه‌رو نخواهد شد. در این وزن ۱۶ نفر حضور دارند.

مسابقات اوزان فوق از ساعت ۶:۳۰ فردا (چهارشنبه) برگزار می‌شود.

منبع: خبرآنلاین

38

شبکه‌های اجتماعی
دیدگاهتان را بنویسید

نظرات شما - 1
  • حق دوست

    شیرمردایران دل مردم خیلی گرفته انشالله بادعای خیرهمه ایرانیان عاشق وطن درسایه عنایت پروردگارمتعال حماسه آفرینی کن مردم درفقروبیکاری وکرونا وغصه غرق شده اند برای لحظاتی مردم روشادکن دربی تدبیری بی لیاقتی بی توجهی وزیرورزشی که اصلا نمیدانست ورزش چیست قهرمانی توشبیه به معجزه خواهدبود